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Navegación por Autor Pastoriza, Laura

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Efecto barrera del material de envasado en pescado graso refrigeradoPastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Blanco Martín, Teresa CSIC; Gallego, Alberto CSICpóster de congreso
closedAccess1996Effect of carbon dioxide atmosphere on microbial growth and quality of salmon slicesPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccess1996Effect of modified atmosphere packaging on shelf-life of iced fresh hake slicesPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCIDartículo
openAccessBernárdez_Pastoriza_Mussel_LWT.pdf.jpg2013Effect of oxygen concentration and temperature on the viability of small-sized mussels in hermetic packagesBernárdez Costas, Marta CSIC; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Effect of some additives on the shelf life of whole ray whing muscle during ice storagePastoriza, Laura CSIC; Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccess2001Effect of the addition of maltodextrins and sucrose on the ice-melting onset of minced fish muscleRodríguez Herrera, Juan José CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Nesvadba, Paulartículo
closedAccess1999Effect of various cryostabilizers on the production and reactivity of formaldehyde in frozen-stored minced blue whiting muscleRodríguez Herrera, Juan José CSIC; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCIDartículo
closedAccess2001Effectiveness of CO2 and Nisaplin on increasing shelf-life of fresh pizzaLópez Cabo, Marta CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
closedAccess2001Effects of aeration and pH gradient on nisin production. A mathematical modelLópez Cabo, Marta CSIC ORCID; Murado García, Miguel Anxo; González Fernández, Pilar CSIC; Pastoriza, Laura CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Effects of mincing and frozen storage on functional properties of ray muscle (Raja clavata)Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessEffects_processing_ice_storage.pdf.jpg1994Effects of processing and ice storage on lipid classes and fatty acids of ray muscle (Raja clavata)Fernández-Reiriz, María José CSIC ORCID; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessElevated_concentrations_O2_mussel.pdf.jpg2004Elevated concentrations of oxygen on the stability of live mussel stored refrigeratedPastoriza, Laura CSIC; Bernárdez Costas, Marta CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Rodríguez Herrera, Juan José CSICartículo
openAccessPastas_pescado.pdf.jpg1988Estabilidad de las pastas de pescado congeladasPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessEsteroles_vieira.pdf.jpg1981Esteroles en la vieira Pecten maximus (L.), almeja Venerupis pullastra (Mont.), berberecho Cerastoderma edule (L.) y mejillón Mytillus galloprovincialis (Lam.) de la ría de ArosaPastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; González Fernández, Pilar CSIC; Franco, José M. CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessKatsuwanis_pelamis.pdf.jpg1980Estudio del procesamiento del listado, Katsuwonis pelamis. Aplicación de la transmisión del calor por conducción al cálculo de la esterilizaciónGallardo, José Manuel CSIC; López-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSICartículo
openAccessLopez_Benito_et_al_1976.pdf.jpg1976Fabricación de concentrado de proteína de pescado por el método alcalinoLópez-Benito, Manuel; Gil, Manuel CSIC; Pastoriza, Laura CSICinforme técnico
openAccessPastoriza_et_al_1976.pdf.jpg1976Fabricación de conservas de productos pesquerosPastoriza, Laura CSIC; Sampedro, Gabriel CSIC; López-Benito, Manuelinforme técnico
openAccessPasta_pescado.pdf.jpg1979Fabricación de porciones de pasta de pescado congeladasPastoriza, Laura CSIC; López-Benito, Manuelartículo
openAccessLopez_Benito_et_al_1975.pdf.jpg1975Fabricación de productos comerciales a partir de especies de pescado de bajo precioLópez-Benito, Manuel; Pastoriza, Laura CSIC; Cores, A.informe técnico
openAccessEsteroles_vieira_II.pdf.jpg1981Identificación de esteroles en la vieira Pecten maximus (L.), almeja Venerupis pullastra (Mont.), berberecho Cerastoderma edule (L.) y mejillón Mytilus galloprovincialis (Lam.) de la ría de Arosa, por espectrometría de masas y espectroscopía de resonancia magnética nuclear (II)Pastoriza, Laura CSIC; Gallardo, José Manuel CSIC; González Fernández, Pilar CSIC; Rodríguez, B.artículo