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Navegación por Autor Pérez-Jiménez, Jara

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessgermigrai.pdf.jpg2022Germination as green biotechnological process to enhance the nutritional and bioactive profile of oat grainsJiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICpóster de congreso
openAccessnutrilectu2022.pdf.jpg2022Guía didáctica del proyecto de divulgación NutriLecturasPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martín, M. Ángeles CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID trabajo de divulgación
openAccessgutfract.pdf.jpg2019Gut metabolites from in vitro colonic fermentation of the Guava (Psidium guajava L.) fruit indigestible fractionSáyago-Ayerdi, Sonia G.; Blancas-Benitez, Francisco J.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; González-Aguilar, Gustavo A.póster de congreso
openAccessidentifenol.pdf.jpg2022Identificación de compuestos fenólicos en extractos e baya de murtilla blanca (Ugni molinae Turcz.) obtenidos mediante líquidos calientes presurizadosFuentes-Jorquera, Natalia; Mariotti-Celis, María Salomé; Canales-Muñoz, Roberto; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Pérez-Correa, José Ricardoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Identificación de compuestos fenólicos en extractos e baya de murtilla blanca (Ugni molinae Turcz.) obtenidos mediante líquidos calientes presurizadosFuentes-Jorquera, Natalia; Mariotti-Celis, María Salomé; Canales-Muñoz, Roberto; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Pérez-Correa, José Ricardopóster de congreso
openAccessimpacbran.pdf.jpg2022Impact of protein content on the antioxidants, anti-inflammatory properties and glycemic index of wheat and wheat branJiménez-Pulido, Iván J.; Daniel, Rico; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSICartículo
openAccessGuava Bioaccesibility_FINAL_tracked changes.pdf.jpg2018In vitro evaluation of the kinetics of the release of phenolic compounds from guava (Psidium guajava L.) fruitBlancas-Benitez, Francisco J.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Montalvo-González, Efigenia; González-Aguilar, Gustavo A.; Sáyago-Ayerdi, Sonia G.artículo
openAccessinvivodrop.pdf.jpg2022In vivo evaluation of the cardiometabolic potential of grape pomace: Effect of applying instant controlled pressure dropMartínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Salgado-Rodríguez, Luis Miguel; Castellanos-Jiménez, Ana Karen; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Indigestible fraction of guava fruit: Phenolic profile, colonic fermentation and effect on HT-29 cellsBlancas-Benitez, Francisco J.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Sañudo-Barajas, J. Adriana; Rocha-Guzmán, Nuria Elizabeth; González-Aguilar, Gustavo A.; Tovar, Juscelino; Sáyago-Ayerdi, Sonia G.artículo
openAccessINFLUENCE OF OMEGA-1 3 PUFAs ON THE METABOLISM OF.pdf.jpg2017Influence of omega-3 PUFAs on the metabolism of proanthocyanidins in ratsMolinar-Toribio, E.; Ramos-Romero, Sara CSIC ORCID; Fuguet, Elisabet CSIC; Taltavull, Núria; Méndez, Lucía CSIC ORCID; Romeu, M.; Medina, Isabel CSIC ORCID ; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
openAccessinsightsrevi.pdf.jpg2022Insights on β-glucan as a prebiotic coadjuvant in the treatment of diabetes mellitus: A reviewSivieri, Katia; Mariza de Oliveira, Sonia; Souza Marquez, Audrey de; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Nogueira Diniz, Susanaartículo
openAccessinstamater.pdf.jpg2022Instant controlled pressure drop as a strategy to modify extractable and non-extractable phenolic compounds: A study in different grape pomace materialsMartínez-Meza, Yuridia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Castaño-Tostado, Eduardo; Pérez-Ramírez, Iza F.; Alonzo-Macías, Maritza; Reynoso-Camacho, Rosalíaartículo
openAccessRAMOS 2021_post-print.pdf.jpg2021Inter-individual variability in insulin response after grape pomace supplementation in subjects at high cardiometabolic risk: Role of microbiota and miRNARamos-Romero, Sara CSIC ORCID; Léniz, Asier; Martínez-Maqueda, D. CSIC ORCID; Amézqueta, Susana; Fernández-Quintela, Alfredo; Hereu, Mercè CSIC; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Portillo, María P.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Introduction to the special issue Byproducts from agri-food industry: New strategies for their revalorizationPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Viuda Martos, Manuelartículo
openAccessHASAN YUSUF 2021.pdf.jpg2021Labels on bars of solid chocolate and chocolate bar sweets in the Polish market: A nutritional approach and implications for the consumerHasan Yusuf, Emel; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDartículo
openAccessLipidomics_analyze_influence.pdf.jpg2016Lipidomics to analyze the influence of diets with different EPA:DHA ratios in the progression of Metabolic Syndrome using SHROB rats as a modelDasilva, Gabriel CSIC ORCID; Pazos Palmeiro, Manuel CSIC ORCID; García-Egido, Manuel; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Torres, Josep Lluís CSIC ORCID; Giralt, Montse; Nogués, M. R.; Medina, Isabel CSIC ORCID artículo
openAccess2017Macromolecular antioxidants and dietary fiber in edible seaweedsSanz-Pintos, Nerea; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Buschmann, Alejandro H.; Vergara-Salinas, José Rodrigo; Pérez-Correa, José Ricardo; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Macromolecular antioxidants or non-extractable polyphenols in fruit and vegetables: Intake in four European countriesPérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Saura Calixto, Fulgencio D. CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Making prototypes by adding pea flour to surimi gels: physicochemical and bioactive evaluationMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Jiménez-Pulido, Iván J.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccess1827_material+suplementario.pdf.jpg2023Material Suplementario de Caracterízación de las donaciones de alimentos solicitadas por entidades de apoyo social en la comunidad de Madrid: una valoración preliminarManzanero Rodríguez, Raquel; Hurtado, Olivia; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDdataset