English
español
Navegación por Autor Munekata, Paulo E. S.
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 26-jul-2018 | Bioactive peptides as natural antioxidants in food products - A review | Lorenzo, J.M.; Munekata, Paulo E. S.; Gómez, B.; Barba, Francisco J. CSIC ORCID; Mora, Leticia CSIC ORCID; Pérez-Santaescolástica, C.; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 9-sep-2019 | Ethnopharmacology, phytochemistry and biological activity of Erodium species: A review | Munekata, Paulo E. S.; Alcántara, Cristina CSIC ORCID; Collado, María Carmen CSIC ORCID; García-Pérez, José V.; Saraiva, Jorge A.; Lopes, Rita P.; Barba, Francisco J. CSIC ORCID; do Prado Silva, Leonardo; Sant'Ana, Anderson S.; Movilla Fierro, Elena; Lorenzo, José M. | artículo de revisión |
openAccess | | 25-abr-2018 | Main characteristics of peanut skin and its role for the preservation of meat products | Lorenzo, J.M.; Munekata, Paulo E. S.; Sant'Ana, A.S.; Carvalho, R.B.; Barba, Francisco J. CSIC ORCID; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCID; Mora, Leticia CSIC ORCID; Trindade, M.A. | artículo |
openAccess | | 2018 | Optimization of antioxidants extraction from peanut skin to prevent oxidative processes during soybean oil storage | Franco, Daniel; Rodríguez-Amado, I. CSIC; Agregán, Rubén; Munekata, Paulo E. S.; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Barba, Francisco J. CSIC ORCID; Lorenzo, José M. | artículo |