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Navegación por Autor Moreno-Baquero, J. María

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessfeb-2012Mineral Content and Sensory Characteristics of Gordal Green Table Olives Fermented in Chloride Salt MixturesMoreno-Baquero, J. María CSIC; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessLWT_2023_V189_115546.pdf.jpg1-nov-2023Relationships between Na, K, and Ca mineral nutrients in brine and table olive flesh. Nutritional labelling implicationsLópez-López, Antonio CSIC ORCID; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessFrontiersNutrition_V5_53_2018.pdf.jpg26-jun-2018Sensory Assessment by Consumers of Traditional and Potentially Probiotic Green Spanish-Style Table OlivesLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessfoods_2023-12-02307-v2.pdf.jpg7-jun-2023The Desalting Process for Table Olives and Its Effect on Their Physicochemical Characteristics and Nutrient Mineral ContentLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccess15-may-2011Treatment of wastewaters from the green table olive packaging industry using electro-coagulationGarcía García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo