Mostrando resultados 35 a 47 de 47
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2022 | Making prototypes by adding pea flour to surimi gels: physicochemical and bioactive evaluation | Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Jiménez-Pulido, Iván J.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2017 | Modificación de los alérgenos en productos gelificados derivados de surimi | Domínguez-Timón, Fátima CSIC; Gasset, M. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2016 | New alternatives in seafood restructured products | Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Productos pesqueros reestructurados basados en gelificación en frío | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Quality importance of raw material fish muscle (Merluccius capensis) in restructured products Use
of microbial Transglutaminase | Núñez-Flores, R. CSIC; Cando, Deysi CSIC; Díaz, Silvia; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Raw-appearing Restructured fish models made with Sodium alginate or Microbial transglutaminase and effect of chilled storage | Reestrutura do modelo peixe feito com transglutaminase alginato de sódio e microbiana e o efeito do armazenamento refrigerado | Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Recent advances in seafood technology: An overview | Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2017 | Structural and rheological properties of weakly deacetylated glucomannan gels after high-pressure treatment | Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A. | artículo |
closedAccess | | 2009 | Study of two different cold restructuring processes using two different qualities of hake (Merluccius capensis)muscle, with addition of microbial transglutaminase | Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2017 | Surimi: Estrategias para gelificar con bajo aporte de sal | Cando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | libro |
closedAccess | | 2010 | Use of microbial transglutaminase and sodium alginate in the preparation of restructured fish models using cold gelation: Effect of frozen storage | Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Valorization of recurrently discarded fish species in trawler fisheries in North-West Spain | Blanco Comesaña, M. CSIC ORCID; Domínguez-Timón, Fátima CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Fraguas, Javier CSIC; Ramos, Patricia CSIC; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Visión crítica de la oferta actual madrileña de productos pesqueros transformados: valor añadido y perfil nutricional | Jiménez-Pulido, Iván J.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID | póster de congreso |