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Navegación por Autor Moreno Conde, Helena María

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Making prototypes by adding pea flour to surimi gels: physicochemical and bioactive evaluationMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Jiménez-Pulido, Iván J.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessmodifsurim.pdf.jpg2017Modificación de los alérgenos en productos gelificados derivados de surimiDomínguez-Timón, Fátima CSIC; Gasset, M. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessNewAlterna.pdf.jpg2016New alternatives in seafood restructured productsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Productos pesqueros reestructurados basados en gelificación en fríoHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccess2015Quality importance of raw material fish muscle (Merluccius capensis) in restructured products Use of microbial TransglutaminaseNúñez-Flores, R. CSIC; Cando, Deysi CSIC; Díaz, Silvia; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
openAccessRaw-appearing_ Restructured_ fish_ models_ made_ with _Sodium.pdf.jpg2013Raw-appearing Restructured fish models made with Sodium alginate or Microbial transglutaminase and effect of chilled storage | Reestrutura do modelo peixe feito com transglutaminase alginato de sódio e microbiana e o efeito do armazenamento refrigeradoMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Recent advances in seafood technology: An overviewBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessstructreatment.pdf.jpg2017Structural and rheological properties of weakly deacetylated glucomannan gels after high-pressure treatmentHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Study of two different cold restructuring processes using two different qualities of hake (Merluccius capensis)muscle, with addition of microbial transglutaminaseMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccesssurimisaludsal.pdf.jpg2017Surimi: Estrategias para gelificar con bajo aporte de salCando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDlibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Use of microbial transglutaminase and sodium alginate in the preparation of restructured fish models using cold gelation: Effect of frozen storageMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessValorization_recurrently_2018.pdf.jpg2018Valorization of recurrently discarded fish species in trawler fisheries in North-West SpainBlanco Comesaña, M. CSIC ORCID; Domínguez-Timón, Fátima CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Fraguas, Javier CSIC; Ramos, Patricia CSIC; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
openAccessvisinutri.pdf.jpg2019Visión crítica de la oferta actual madrileña de productos pesqueros transformados: valor añadido y perfil nutricionalJiménez-Pulido, Iván J.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDpóster de congreso