English   español  

Navegación por Autor Moreno Conde, Helena María

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 27 a 46 de 47 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Fillet quality and health of Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed a diet supplemented with glutamateLarsson, Thomas; Koppang, E. O; Espe, Marit; Terjesen, B. F; Krasnov, Aleksei; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Rørvik, K.- A.; Thomassen, M. S.; Mørkøre, Turidartículo
openAccessFish muscle processing.pdf.jpg1-dic-2021Fish muscle processing into seafood products reduces β-parvalbumin allergenicityPérez-Tavarez, Raquel CSIC; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Loli-Ausejo, David; Pedrosa, María; Hurtado, José L.; Rodríguez-Pérez, Rosa; Gasset, M. CSIC ORCIDartículo
openAccessgelaprocess.pdf.jpg2020Gelation of commercial pea protein isolate: effect of microbial transglutaminase and thermal processingMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Tovar, C. A.; Domínguez-Timón, Fátima CSIC; Cano-Baéz, Jorge; Díaz, M. Teresa; Martín Pedrosa, Mercedes; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Gelation of fish muscle using microbial transglutaminase and the effect of sodium chloride and ph levelsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015High pressure applied to frozen flying fish (Parexocoetus brachyterus) surimi: Effect on physicochemical and rheological properties of gelsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Bargiela, Verónica; Tovar, C. A.; Cando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Importance of salt and temperature in myosin polymerization during surimi gelationNúñez-Flores, R. CSIC; Cando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
openAccessInfluence_of_Alginate_and_Microbial_Transglutaminase_as_binding_ingredients_on_restructured fish muscle processed at low temperature..pdf.jpg2008Influence of alginate and microbial transglutaminase as binding ingredients on restructured fish muscle processed at low temperatureMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Influence of amino acid addition during the storage life of high pressure processed low salt surimi gelsCando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Making prototypes by adding pea flour to surimi gels: physicochemical and bioactive evaluationMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Jiménez-Pulido, Iván J.; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessmodifsurim.pdf.jpg2017Modificación de los alérgenos en productos gelificados derivados de surimiDomínguez-Timón, Fátima CSIC; Gasset, M. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessNewAlterna.pdf.jpg2016New alternatives in seafood restructured productsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Productos pesqueros reestructurados basados en gelificación en fríoHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccess2015Quality importance of raw material fish muscle (Merluccius capensis) in restructured products Use of microbial TransglutaminaseNúñez-Flores, R. CSIC; Cando, Deysi CSIC; Díaz, Silvia; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
openAccessRaw-appearing_ Restructured_ fish_ models_ made_ with _Sodium.pdf.jpg2013Raw-appearing Restructured fish models made with Sodium alginate or Microbial transglutaminase and effect of chilled storage | Reestrutura do modelo peixe feito com transglutaminase alginato de sódio e microbiana e o efeito do armazenamento refrigeradoMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Recent advances in seafood technology: An overviewBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessstructreatment.pdf.jpg2017Structural and rheological properties of weakly deacetylated glucomannan gels after high-pressure treatmentHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Study of two different cold restructuring processes using two different qualities of hake (Merluccius capensis)muscle, with addition of microbial transglutaminaseMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccesssurimisaludsal.pdf.jpg2017Surimi: Estrategias para gelificar con bajo aporte de salCando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDlibro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Use of microbial transglutaminase and sodium alginate in the preparation of restructured fish models using cold gelation: Effect of frozen storageMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessValorization_recurrently_2018.pdf.jpg2018Valorization of recurrently discarded fish species in trawler fisheries in North-West SpainBlanco Comesaña, M. CSIC ORCID; Domínguez-Timón, Fátima CSIC; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCID; Fraguas, Javier CSIC; Ramos, Patricia CSIC; Vázquez, José Antonio CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo