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Navegación por Autor Morán, Lara

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openAccessAIDA 2013 Giráldez, F.J. 682-684 (2013).pdf.jpgmay-2013Efecto de la adición de ácido carnósico a la dieta de corderos lechales sobre la estabilidad oxidativa de la carneMorán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Soto, S.; Andrés, Sonia CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAIDA 2013 Morán, L. 685-687 (2013).pdf.jpgmay-2013Efecto de la adición de antioxidantes en la dieta de corderos lechales sobre la producción de compuestos volátiles en carne almacenada cruda y cocinadaMorán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mateo, J.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Soto, S.; Andrés, Sonia CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessBlanco, C. et al_AIDA 2015.pdf.jpgmay-2015Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos en fase de crecimiento-cebo sobre el perfil de ácidos grasos de la carneBlanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Tejido, María L. CSIC; López, Secundino CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessAIDA 2013 Blanco, Carolina 216-218 (2013).pdf.jpgmay-2013Efecto de la inclusión de oleína de girasol en la dieta de corderos en fase de crecimiento-cebo sobre la ingestión, la digestibilidad y el rendimiento productivoBlanco, Carolina CSIC ORCID; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Morán, Lara CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAIDA 2013 María 783-785 (2013).pdf.jpgmay-2013Efecto de una dieta suplementada con antioxidantes (aceite de lino y a-tocopherol) sobre la fasciolosis exterimental ovinaMartínez Pérez, José Manuel; Robles Pérez, D.; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Rojo Vázquez, Francisco Antonio CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Martínez Valladares, María CSIC ORCID CVN comunicación de congreso
openAccessTesis Lara Morán.pdf.jpg2013Efecto del ácido carnósico añadido a la dieta de corderos sobre el bienestar animal y la calidad de la carneMorán, Lara CSIC ORCIDtesis doctoral
openAccessBeldarrain et al 2020.pdf.jpg9-dic-2019Effect of ageing time on consumer preference and sensory description of foal meatBeldarrain, Lorea R.; Etaio, Iñaki; Morán, Lara CSIC ORCID; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCID; Barron, Luis Javier R.; Aldai, Noelia CSICartículo
openAccessMeat Science2022-Beldarrain.pdf.jpg6-oct-2021Effect of ageing time on the volatile compounds from cooked horse meatBeldarrain, Lorea R.; Morán, Lara CSIC ORCID; Sentandreu, Miguel Ángel; Barron, Luis Javier R.; Aldai, Noelia CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of dietary carnosic acid on meat quality from suckling lambsMorán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mateo, J.; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Soto, S.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgjun-2013Effect of dietary carnosic acid on the fatty acid profile and flavour stability of meat from fattening lambsMorán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Panseri, S.; Aldai, Noelia CSIC; Jordan, M. J.; Chiesa, L. M.; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of dietary supplementation with carnosic acid or vitamin E on animal performance, haematological and immunological characteristics of artificially reared suckling lambs before and after road transportMorán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Martínez Valladares, María CSIC ORCID CVN ; Moloney, A. P.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of dietary supplementation with flaxseed oil or vitamin E on sheep experimentally infected with Fasciola hepaticaMartínez Pérez, José Manuel; Robles Pérez, D.; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Rojo Vázquez, Francisco Antonio CSIC ORCID; Martínez Valladares, María CSIC ORCID CVN artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effects of dietary inclusion of sunflower soap stocks on nutrient digestibility, growth performance, and ruminal and blood metabolites of light fattening lambsBlanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSIC; Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCIDartículo
openAccessjun-2014Effects of linseed and quercetin added to the diet of fattening lambs on the fatty acid profile and lipid antioxidant status of meat samplesAndrés, Sonia CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Aldai, Noelia CSIC; Tejido, María L. CSIC; Prieto, Nuria CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2017Effects of sunflower soap stocks on light lamb meat qualityBlanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Mateo, J.; Villalobos Delgado, L. H.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCIDartículo
openAccessBlanco et al__Hop_R1.pdf.jpg2018Effect of hop (Humulus lupulus L.) inclusion in the diet for fattening lambs on animal performance, ruminal characteristics and meat qualityBlanco, Carolina CSIC ORCID; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Morán, Lara CSIC ORCID; Mateo, J.; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
openAccessMorán L ITEA 2011 La inclusión del acido carnosico 646-648.pdf.jpg2011La inclusión de ácido carnósico en la dieta de corderos de cebo retrasa la decoloración de la carneMorán, Lara CSIC ORCID; Rodríguez Calleja, J. M.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Blanco, Carolina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2012Meat texture and antioxidant status are improved when carnosic acid is included in the diet of fattening lambsMorán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
openAccess2013Metabolic acidosis corrected by including antioxidants in diets of fattening lambsMorán, Lara CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Benavides, Julio CSIC ORCID ; Prieto, Nuria CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
openAccessanimals-11-01421.pdf.jpg15-may-2021Muscle and Subcutaneous Fatty Acid Composition and the Evaluation of Ageing Time on Meat Quality Parameters of Hispano-Bretón Horse BreedBeldarrain, Lorea R.; Morán, Lara CSIC ORCID; Sentandreu, Miguel Ángel; Insausti, Kizkitza; Barron, Luis Javier R.; Aldai, Noelia CSICartículo