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Navegación por Autor Montalvo, Gemma
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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 1-jul-2015 | Effect of fatty acids on self-assembly of soybean lecithin systems | Godoy, César A. CSIC ORCID; Valiente, Mercedes; Pons Pons, Ramón CSIC ORCID; Montalvo, Gemma | artículo |
openAccess | | 21-ago-2018 | Gelatin/Maltodextrin Water-in-Water (W/W) Emulsions for the Preparation of Cross-Linked Enzyme-Loaded Microgels | Beldengrün, Yoran CSIC ORCID; Aragón, Jordi; Prazeres, Sofia F.; Montalvo, Gemma; Miras Hernández, Jonathan CSIC ORCID; Esquena, Jordi CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 13-jul-2023 | Microstructural and Viscoelastic Properties of Liquid Crystal Phases of Soybean Lecithin with Olive and Castor Oils at Low Water Contents | Godoy, Cesar A.; Valiente, Mercedes; Muñoz, Wilson; Bonilla, Pablo; Pons Pons, Ramón CSIC ORCID; Montalvo, Gemma | artículo |
openAccess | | 26-nov-2013 | Structure and phase equilibria of the soybean lecithin/PEG 40 monostearate/water system | Montalvo, Gemma; Pons Pons, Ramón CSIC ORCID; Zhang, G.; Díaz, M.; Valiente, Mercedes | artículo |