English   español  

Browsing by Author Megías-Pérez, Roberto

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Analysis of minor low molecular weight carbohydrates in cocoa beans by chromatographic techniques coupled to mass spectrometryMegías-Pérez, Roberto ; Ruiz-Matute, Ana I.  ; Ruiz-Matute, Ana I.  ; Corno, M.; Kuhnert, N.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Analysis of quality indicators in crunchy vegetable snacksSoria, Ana C.  ; Megías-Pérez, Roberto ; Gamboa-Santos, Juliana ; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  póster de congreso
openAccess2012Carbohidratos prebióticos de origen lácteo. Desarrollo y aplicación en la industria alimentariaOlano, Agustín  ; Corzo, Nieves  ; Villamiel, Mar  ; Moreno, F. Javier ; Montilla, Antonia  ; Ruiz-Matute, Ana I.  ; Ruiz-Matute, Ana I.  ; Gamboa-Santos, Juliana ; Díez-Municio, M. ; Megías-Pérez, Roberto presentación
closedAccess2020Changes in low molecular weight carbohydrates in kale during development and acclimation to cold temperatures determined by chromatographic techniques coupled to mass spectrometryMegías-Pérez, Roberto ; Hahn, Christoph; Ruiz-Matute, Ana I. ; Behrends, Britta; Albach, Dirk C.; Kuhnert, N.artículo
openAccess2012Effect of processing conditions on the kinetics of furosine formation and vitamin C degradation in hot-air dried strawberriesGamboa-Santos, Juliana ; Megías-Pérez, Roberto ; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  póster de congreso
openAccess2012Evaluación de la calidad en frutas deshidratadas comerciales comunes y exóticasMegías-Pérez, Roberto ; Gamboa-Santos, Juliana ; Soria, Ana C.  ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  ; Villamiel, Mar  póster de congreso
openAccessMaillard reaction.pdf.jpg2014Impact of high-intensity ultrasound on the formation of lactulose and Maillard reaction glycoconjugatesCorzo-Martínez, Marta ; Montilla, Antonia  ; Megías-Pérez, Roberto ; Olano, Agustín  ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Impact of power ultrasound on formation and degradation of lactulose in basic mediaCorzo-Martínez, Marta ; Megías-Pérez, Roberto ; Montilla, Antonia  ; Olano, Agustín  ; Moreno, F. Javier ; Villamiel, Mar  póster de congreso
openAccessprocessingkineticfuroylmethyl.pdf.jpg2014Impact of processing conditions on the kinetic of vitamin C degradation and 2-furoylmethyl amino acid formation in dried strawberriesGamboa-Santos, Juliana ; Megías-Pérez, Roberto ; Soria, Ana C.  ; Olano, Agustín  ; Montilla, Antonia  ; Villamiel, Mar  artículo
openAccesselderly people.pdf.jpg2015Presence of galactooligosaccharides and furosine in special dairy products designed for elderly peopleMontilla, Antonia  ; Megías-Pérez, Roberto ; Olano, Agustín  ; Villamiel, Mar  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Presencia de galactooligosacáridos y furosina en preparados lácteos especiales destinados a personas de edad avanzadaMegías-Pérez, Roberto ; Montilla, Antonia  ; Ruiz-Matute, Ana I.  ; Corzo-Martínez, Marta ; Corzo, Nieves  ; Villamiel, Mar  póster de congreso
openAccesssurveyfruits.pdf.jpg2014Survey of quality indicators in commercial dehydrated fruitsMegías-Pérez, Roberto ; Gamboa-Santos, Juliana ; Soria, Ana C.  ; Villamiel, Mar  ; Montilla, Antonia  artículo