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Navegación por Autor Martos, Gustavo

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Identification of an IgE reactive peptide in hen egg riboflavin binding protein subjected to simulated gastrointestinal digestionMartos, Gustavo CSIC ORCID; Pineda-Vadillo, Carlos CSIC; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Alonso-Lebrero, Elena; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID ; Belloque, Josefina CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Identification of an IgE reactive peptide in hen egg riboflavin binding protein subjected to simulated gastrointestinal digestionMartos, Gustavo CSIC ORCID; Pineda-Vadillo, Carlos CSIC; Miralles, Beatriz CSIC ORCID ; Alonso-Lebrero, Elena; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID ; Belloque, Josefina CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Immunoreactivity of hen egg allergens: Influence on in vitro gastrointestinal digestion of the presence of other egg white proteins and of egg yolkMartos, Gustavo CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID artículo
openAccessIn vitro digestions and IgE.pdf.jpg2011In vitro digestions and IgE binding of proteins from white and whole hen's eggMartos, Gustavo CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessrestringido.pdf.jpgabr-2011Mechanisms underlying differential food allergy response to heated eggMartos, Gustavo CSIC ORCID; López-Expósito, Iván CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Oral immunotherapy in a Murine model of food allergy induces desensizitation with high dose antigen and heated or native antigenLeonard, S. A.; Martos, Gustavo CSIC ORCID; López-Expósito, Iván CSIC; Nowak-Wegrzyn, A.; Berin, M. Ceciliapóster de congreso
openAccess2012Oral immunotherapy induces local protective mechanisms in the gastrointestinal mucosaMartos, Gustavo CSIC ORCID; Berin, M. Ceciliaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Reduced β-lactoglobulin IgE binding upon in vitro digestion as a result of the interaction of the protein with casein glycomacropeptideMartínez, María J.; Martos, Gustavo CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID ; Pilosof, Ana M. R.artículo
openAccessSUSCEPTIBILITY OF LYSOZYME TO IN VITRO.pdf.jpg2011Susceptibility of lysozyme to in-vitro digestion and immunoreactivity of its digestsJiménez Saiz, Rodrigo CSIC ORCID; Martos, Gustavo CSIC ORCID; Carrillo, W. CSIC ORCID; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Molina, Elena CSIC ORCID artículo