Mostrando resultados 23 a 38 de 38
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2017 | Odd- and branched-chain fatty acids in goat milk as indicators of the diet composition | Cívico, Alfonso; Núñez Sánchez, Nieves; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Peña Blanco, Francisco; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Schiavone, Achille; Martínez Marín, A. L. | artículo |
openAccess | | 2021 | Odd- and branched-chain fatty acids in lamb meat as potential indicators of fattening diet characteristics | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Requena Domenech, Francisco; Correro Rueda, Marta; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Schiavone, Achille; Martínez Marín, A. L. | artículo |
openAccess | | 3-ene-2021 | Odd- and branched-chain fatty acids in lamb meat as potential indicators of fattening diet characteristics | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Requena Domenech, Francisco; Correro Rueda, Marta; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Schiavone, Achille; Martínez Marín, A. L. | artículo |
closedAccess | | 2016 | Origen metabólico de trans-10 cis-15 18:2, un ácido graso detectado por GC con columnas capilares de extrema polaridad en grasa láctea | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Rodríguez-Pino, Valle CSIC ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L. | póster de congreso |
openAccess | | 2016 | Patterns of milk production, blood metabolite profile and enzyme activities of two fat-tailed sheep breeds | Payandeh, Shahab; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L. | artículo |
closedAccess | | 2017 | Probiotic supplementation effects on milk fatty acid profile in ewes | Payandeh, Shahab; Kafilzadeh, Farokh; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Ghadimi, Darab; Martínez Marín, A. L. | artículo |
closedAccess | | 2017 | Quick changes in caprine milk PUFA after inclusion and suppression of linseed oil in the diet | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Núñez Sánchez, Nieves; Peña Blanco, Francisco; Martínez Marín, A. L. | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Quick changes of milk fatty acids after inclusion or suppression of linseed oil in the diet of goats | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Núñez Sánchez, Nieves; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Peña Blanco, Francisco; Martínez Marín, A. L. | artículo |
openAccess | | 2015 | Relationships between the daily intake of unsaturated plant lipids and the contents of major milk fatty acids in dairy goats | Martínez Marín, A. L.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | dic-2013 | Short communication: Feeding linseed oil to dairy goats with competent reticular groove reflex greatly increases n-3 fatty acids in milk fat | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Carrión, D.; Núñez Sánchez, Nieves; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Short communication: Linear discriminant analysis and type of oil added to dairy goat diets | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Short term evolution of nutritionally relevant milk fatty acids of goats fed a cereal-based concentrate enriched with linseed oil | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Núñez Sánchez, Nieves; Peña Blanco, Francisco; Martínez Marín, A. L. | artículo |
closedAccess | | 2018 | Síntesis endógena de ácidos grasos ramificados en animales rumiantes | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L. | póster de congreso |
openAccess | | 2013 | Time-dependent variations in milk fatty acid content of goats fed 3 different plant oils | Martínez Marín, A. L.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Timing of milk fatty acid profile responses to dietary oil additions: 21 days vs. shorter periods | Martínez Marín, A. L.; Carrión, D.; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Castro, G.; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Pérez Alba, L. M.; Pérez Hernández, M.; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID | presentación |
openAccess | | 2019 | Transferencia aparente de ácido linoleico y α-linolénico desde la ración a la leche de cabra | Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Cívico, Alfonso; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Martínez Marín, A. L. | comunicación de congreso |