Mostrando resultados 1 a 20 de 54
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 29-mar-2017 | Amino acids and biogenic amines in sparkling wines: the role of grape variety, time and type aging | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 17-jul-2017 | Amino acids, polysaccharides and oligosaccharides changes during the ageing of sparkling wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Apolinar-Valiente, Rafael; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Williams, Pascale; Doco, Thierry | póster de congreso |
closedAccess | | 29-mar-2017 | Analysis of polyphenolic composition in red sparkling wines elaborated following different treatments and in two maturity degree | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Bueno-Herrera, Marta; López de la Cuesta, Pedro; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
openAccess | | 2-feb-2021 | Aromatic and sensory characterization of maturana blanca wines made with different technologies | Naranjo, Ana; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez, Irene; Canals, Clara; Adell, Elena | artículo |
closedAccess | | jun-2013 | Caracterización de compuestos volátiles y perfil aromático de vinos tintos elaborados con variedades minoritarias de La Rioja | Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Martínez-Pinilla, O. CSIC; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Ortega-Heras, M. | póster de congreso |
closedAccess | | jun-2013 | Caracterización de la composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas de Castilla y León: influencia del tiempo de crianza sobre lías | Pérez-Magariño, Silvia; Ortega-Heras, M.; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Changes in polysaccharide composition during sparkling wine making and aging | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, Silvia | artículo |
closedAccess | | nov-2014 | Changes of volatile compounds by the addition of yeast autolysated in white sparkling wine elaboration | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | jul-2015 | Changes of volatile compounds during the ageing on lees of red sparkling wines elaborated by the champenoise method | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2015 | Characterization of phenolic composition of Vitis vinifera L. 'Tempranillo' and 'Graciano' subjected to deficit irrigation during berry development | Niculcea, María; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Sánchez-Díaz, Manuel CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Antolín Bellver, M. Carmen | artículo |
openAccess | | jul-2022 | Characterization of polysaccharide extracts recovered from different grape and winemaking products | Canalejo, Diego CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Doco, Thierry | artículo |
closedAccess | | feb-2016 | Composición volátil de vinos espumosos naturales elaborados con variedades de uva autóctonas españolas y su evolución durante la crianza sobre lías | Bueno-Herrera, Marta; Pérez-Magariño, Silvia; López de la Cuesta, Pedro; González-Huerta, Carlos; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | jun-2015 | Efecto de diferentes técnicas de elaboración en el aroma y sabor de vinos blancos de Tempranillo | Quintana, Neiba; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Vilanova de la Torre, María del Mar CSIC ORCID ; Vicente, Roberto; Canals, Clara; Adell, Elena | póster de congreso |
openAccess | | jun-2015 | Efecto del grado de maduración de la uva y técnicas enológicas en la composición volátil de vinos tintos espumosos | Pérez-Magariño, Silvia; Bueno-Herrera, Marta; González-Huerta, Carlos; López de la Cuesta, Pedro; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Bañuelos, Sara; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | jun-2013 | Efecto del tiempo de envejecimiento en botella en presencia y en ausencia de lías en la composición fenólica de vinos espumosos naturales | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Martínez-Pinilla, O. CSIC; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Ortega-Heras, M.; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
closedAccess | | jul-2013 | Effect of commercial mannoprotein addition on polysaccharide, polyphenolic, colour composition and on sensory profile in red varietal wines | Martínez-Pinilla, O. CSIC; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 10-jul-2017 | Effect of different winemaking techniques on the amino acids compunds in red sparkling wines | González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia | póster de congreso |
closedAccess | | jun-2017 | Effect of egg albumin fining, progressive clarification and cross-flow microfiltration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red varietal wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 29-mar-2017 | Effect of fining and filtration on the polysaccharide and proanthocyanidin composition of red wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; González-Lázaro, Miriam CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | jun-2015 | Effect of grape maturity on the carbohydrate composition of red sparkling wines | Martínez Lapuente, Leticia CSIC ORCID; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pérez-Magariño, Silvia; Doco, Thierry; Williams, Pascale; Apolinar-Valiente, Rafael | póster de congreso |