Mostrando resultados 32 a 51 de 51
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | jun-2013 | Marcadores polifenólicos no antociánicos en vinos envejecidos en barricas y con productos alternativos de madera de acacia (Robinia pseudoacacia) | Fernández de Simón, Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Martínez García, Juana CSIC | póster de congreso |
openAccess | | jun-2015 | Perfil aminoacídico de mostos blancos de variedades minoritarias de la D.O.Ca. Rioja | Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; López Rituerto, Eva CSIC; García-Escudero, E. CSIC | póster de congreso |
openAccess | | jun-2015 | Perfil aromático de vinos blancos elaborados con variedades minoritarias de la D.O.Ca. Rioja | Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; López Rituerto, Eva CSIC; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | jun-2013 | Polifenoles no antociánicos como marcadores químicos en vinos envejecidos en barricas de roble (Quercus petraea) y de cerezo (Prunus avium) | Fernández de Simón, Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Martínez García, Juana CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 15-ene-2014 | Polyphenolic compounds as chemical markers of wine ageing in contact with cherry, chestnut, false acacia, ash and oak wood | Fernández de Simón, Brígida; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Martínez García, Juana CSIC; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª. | artículo |
closedAccess | | feb-2012 | Polyphenols in red wine aged in acacia (Robinia pseudoacacia) and oak (Quercus petraea) wood barrels | Sanz, Miriam; Fernández De Simón, María Brígida; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª.; Cadahía, Estrella; Hernández, M. Teresa CSIC ; Estrella, Isabel CSIC ; Martínez García, Juana CSIC | artículo |
openAccess | | 23-jun-2021 | Preliminary evaluation of agronomic and enological behaviour of preselected clones of Tempranillo and Graciano grape varieties in D.O.Ca. Rioja (Spain) | Portu, Javier CSIC ORCID ; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; Martínez García, Juana CSIC; Rivacoba, Luis; García-Escudero, E. CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 23-jun-2021 | Preliminary results on the effect of different organic mulching on wine polyphenol content | Mairata, Andreu CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Martínez García, Juana CSIC; Rivacoba, Luis; García-Escudero, E. CSIC; Pou, Alicia CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | nov-2009 | Preservación del patrimonio genético de vid en La Rioja | García-Escudero, E. CSIC; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; Laguna Ullán, Natalia CSIC; Martínez García, Juana CSIC; Chavarri, J. B. | comunicación de congreso |
openAccess | | mar-2015 | Primeros resultados experimentales de elaboración de vinos espumosos con la variedad Tempranillo blanco | Martínez García, Juana CSIC; Superviola, Julián; López Rituerto, Eva CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | jun-2016 | Study of the volatil profile of minority white varieties | Gonzalo-Diago, A. CSIC; Terroba Pérez, Estela; García-Escudero, E. CSIC; Martínez García, Juana CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | nov-2016 | Tempranillo blanco muestra una reducción en la viabilidad gamética que aumenta la sensibilidad ambiental del cuajado del fruto | Carbonell-Bejerano, Pablo CSIC ORCID; Royo, Carolina CSIC ORCID; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; Martínez García, Juana CSIC; García-Escudero, E. CSIC; Martínez-Zapater, José M. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2018 | The repose of a wine: The barrel as a quality factor in ageing rioja reds | Martínez García, Juana CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | 2021 | Use of glutathione in the winemaking of white grape varieties | Martínez García, Juana CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 5-dic-2018 | Use of Oak Fragments during the Aging of Red Wines. Effect on the Phenolic, Aromatic, and Sensory Composition of Wines as a Function of the Contact Time with the Wood | Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez García, Juana CSIC | artículo |
closedAccess | | 2014 | Valoración del potencial enológico de la madera de roble Quercus Pyrenaica de La Rioja para la crianza en barrica de vinos tintos | Martínez García, Juana CSIC; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | nov-2014 | Variety effect on the content og glutathione in must and white wines | Martínez García, Juana CSIC; López Rituerto, Eva CSIC; García-Escudero, E. CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | jul-2013 | Volatile compound profile in wines aged with acacia, chestnut, cherry ash and oak wood barrels or chips. Classifying by using aging method | Cadahía, Estrella; Sanz, Miriam; Fernández de Simón, Brígida; Martínez García, Juana CSIC; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª. | póster de congreso |
closedAccess | | 15-mar-2014 | Volatile compounds and sensorial characterisation of red wine aged in cherry, chestnut, false acacia, ash and oak wood barrels | Fernández de Simón, Brígida; Martínez García, Juana CSIC; Sanz, Miriam; Cadahía, Estrella; Esteruelas, Enrique; Muñoz, Angel Mª. | artículo |
closedAccess | | 2018 | Wine aging and spoilage | Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Bordiga. M. | capítulo de libro |