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Navegación por Autor Martín Pedrosa, Mercedes

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess520.pdf.jpg2016Biochemical characterization of legume seeds as ingredients in animal feedMartín Pedrosa, Mercedes; Varela, Alejandro; Guillamón Fernández, Eva; Cabellos Caballero, Blanca; Burbano, C.; Gómez-Fernández, J.; de Mercado, Eduardo; Gómez-Izquierdo, Emilio; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Muzquiz, M.artículo
openAccessCarbohydrates-digestibility-faecal-microbiota.pdf.jpg17-feb-2022Carbohydrates digestibility and faecal microbiota composition in rats fed diets based on raw or fermented Vigna unguiculata seed meal as the only protein sourceKapravelou, Garyfallia; Fernández-Fígares Ibáñez, Ignacio; Ruiz, Raquel CSIC; Jesús Peinado, M.; Martín Pedrosa, Mercedes; Porres, Jesús M.; Rubio, Luis A. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Composition of two Spanish common dry beans (Phaseolus vulgaris), Almonga and Curruquilla, and their postprandial effect in type 2 diabetics.Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martín Pedrosa, Mercedes; Cuadrado Vives, Carmen; Brito, Miguel; Asensio-S-Manzanera, Carmen; Asensio Vegas, Carmenartículo
closedAccess2010Effect of aqueous, acid and alkaline thermal treatments on antinutritional factors content and protein quality in Lupinus campestris seed flourJiménez-Martínez, Cristian; Mora Escobedo, Rosalva; Cardador Martínez, Anaberta; Muzquiz, M.; Martín Pedrosa, Mercedes; Dávila-Ortiz, Gloriaartículo
closedAccessoficial.pdf.jpg2012Effect of roasting and boiling on the content of vicine, convicine and L-3,4-dihydroxyphenylalanine in Vicia faba LCardador Martínez, Anaberta; Maya-Ocaña, K.; Ortiz-Moreno, A.; Herrera-Cabrera, B. E.; Dávila-Ortiz, Gloria; Muzquiz, M.; Martín Pedrosa, Mercedes; Burbano, C.; Cuadrado Hoyos, María Carmen; Jiménez-Martínez, Cristianartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effects of industrial canning on the proximate composition, bioactive compounds contents and nutritional profile of two Spanish common dry beans (Phaseolus vulgaris L.)Martín Pedrosa, Mercedes; Cuadrado Vives, Carmen; Burbano, C.; Múzquiz, M.; Cabellos, B.artículo
openAccessgelaprocess.pdf.jpg2020Gelation of commercial pea protein isolate: effect of microbial transglutaminase and thermal processingMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Tovar, C. A.; Domínguez-Timón, Fátima CSIC; Cano-Baéz, Jorge; Díaz, M. Teresa; Martín Pedrosa, Mercedes; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessPapel_leguminosas_aceptado_Act_Diet_2010_Olmedilla.pdf.jpgabr-2010Papel de las leguminosas en la alimentación actualOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martín Pedrosa, Mercedes; Farré Rovir, R.; Asensio Vegas, Carmenartículo
openAccessReplacing-Soybean-Meal-With-Narbon-.pdf.jpg13-jul-2021Replacing soybean meal with narbon vetch (Vicia narbonensis l.) in pig diets: Composition of subcutaneous fat and fresh loin, and sensory attributes of dry-cured productRauw , Wendy Mercedes; Gómez Raya, Luis; Martín Pedrosa, Mercedes; Sanz-Calvo, Miguel A.; de Mercado, Eduardo; Ciruelos, Juan J.; Gómez-Izquierdo, Emilioartículo
closedAccess2010The role of pulses in the present-day dietOlmedilla-Alonso, B.; Farré, Rosaura; Asensio-Vegas, C.; Martín Pedrosa, Mercedesartículo de revisión