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Navegación por Autor Martín Diana, Ana Belén

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Carob by-products and seaweeds for the development of functional breadRico, Daniel CSIC ORCID; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSICartículo
openAccessposterEFFOST17.pdf.jpg2017Carob by-products as sources of bioactive compounds for food formulationMiranda, J.; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Portillo, María P.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Rico, Daniel CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessSEÑBarna18.pdf.jpg2018Carob's pod and wakame snack formulations promoted hepatic fatty oxidationAguirre, Leixuri; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Milton-Laskibar, Iñaki; Luis, Daniel Antonio de; Sangrador, J.; Macarulla, Maria Teresa; Martín Diana, Ana Belén CSICpóster de congreso
openAccesscharacsyndrom.pdf.jpg2018Characterization and in vitro evaluation of seaweed species as potential functional ingredients to ameliorate metabolic syndromeRico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Milton-Laskibar, Iñaki; Fernández-Quintela, Alfredo; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Rai, Dilip K.; Choudhary, Alka; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Delipidating mechanism of action in 3T3-L1 mature adipocytes treated with a combination of carob pod and wakameMiranda, J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Lasa, Arrate; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Arana, M.; Peñas, Elena CSIC ORCID póster de congreso
openAccessdelitecno.pdf.jpg2022Delivering nutraceutical flours through valorization of frit peels using extrusion technologyMartín Diana, Ana Belén CSIC; García Casas, María Jesús; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Abadías, María I.; Aguiló-Aguayo, Ingrid; Rico, Daniel CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessdevelopbio.pdf.jpg2021Development of antioxidant and nutritious lentil (Lens culinaris) flour using controlled optimized germination as a bioprocessRico, Daniel CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; García, María del Carmen; Rai, Dilip K.; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICartículo
openAccessdeveloposter.pdf.jpg2018Development of antioxidant breads enriched with carob byproducts and seaweedsRico, Daniel CSIC ORCID; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSICpóster de congreso
openAccessefectantinfla.pdf.jpg2018Efecto anti-inflamatorio de extractos de harina de algarroba y alga wakame in vitroPortillo, María P.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; Frías, Juana CSIC ORCID ; Lasa, Arrate; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Fernández-Quintela, Alfredo; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID póster de congreso
openAccesssnackplacebo.pdf.jpg2019Efecto de un snack enriquecido con algarrobo y wakame sobre los parámetros metabólicos de pacientes obesos, ensayo clínico randomizado frente a placeboLuis, Daniel Antonio de; Izaola, Olatz; Primo, David; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Miranda, J.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Efecto varietal en el proceso de valorización de salvados de trigo para el desarrollo de ingredientes nutraceúticosJiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICpóster de congreso
openAccessefectonutra.pdf.jpg2022Efecto varietal en el proceso de valorización de salvados de trigo para el desarrollo de ingredientes nutracéuticosJiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSICartículo
openAccessewecow.pdf.jpg2017Effect of ewe’s (semi-skimmed and whole) and cow’s milk yogurt consumption on the lipid profile of control subjects: a crossover studyOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Nova, Esther CSIC ORCID ; García-González, Natalia; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Delgado, David; Gredilla, Ana-Elisa; Bueno, Francisco; Asensio Vegas, Carmenartículo
openAccesseffepatie.pdf.jpg2020Effects of a snack enriched with carob and Undaria pinnatifida (wakame) on metabolic parameters in a double blind, randomized clinical trial in obese patientsIzaola, Olatz; Primo, David; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Miranda, J.; Luis, Daniel Antonio deartículo
openAccesseffectdisease.pdf.jpg2023Effects of dietary supplementation with a ferulic acid-rich bioactive component of wheat bran in a murine model of graft-versus-host diseasePreciado, Silvia; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; Muntión, Sandra; García-Macías, María-Carmen; Navarro-Bailón, Almudena; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Sánchez-Guijo, Fermínartículo
openAccessewecross.pdf.jpg2019Effects of ewe’s milk yogurt (whole and semi-skimmed) and cow’s milk yogurt on inflammation markers and gut microbiota of subjects with borderline-high plasma cholesterol levels: a crossover studyRedondo, Noemí CSIC; García-González, Natalia; Díaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Asensio Vegas, Carmen; Nova, Esther CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2004Effects of milk fat replacement by PUFA enriched fats on n-3 fatty acids, conjugated dienes and volatile compounds of fermented milksLuna, Pilar CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
openAccessenzymebran.pdf.jpg2020Enzyme selection and hydrolysis under optimal conditions improved phenolic acid solubility, and antioxidant and anti-inflammatory activities of wheat branBautista-Expósito, Sara CSIC; Tomé-Sánchez, Irene CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; García Casas, María Jesús; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Estudio del casinmacropeptido de suero de queseria, procedente de leche de oveja y cabraMartín Diana, Ana Belén CSICtesis doctoral
openAccesshalophyte-plants.pdf.jpg2020Exploring the potential of common iceplant, seaside arrowgrass and sea fennel as edible halophytic plantsSánchez-Faure, Alicia CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Rico, Daniel CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN artículo