Mostrando resultados 11 a 30 de 50
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2018 | Carob by-products and seaweeds for the development of functional bread | Rico, Daniel CSIC ORCID; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSIC | artículo |
openAccess | | 2017 | Carob by-products as sources of bioactive compounds for food formulation | Miranda, J.; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Portillo, María P.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Dueñas, Montserrat CSIC ORCID; Rico, Daniel CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Carob's pod and wakame snack formulations promoted hepatic fatty oxidation | Aguirre, Leixuri; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Milton-Laskibar, Iñaki; Luis, Daniel Antonio de; Sangrador, J.; Macarulla, Maria Teresa; Martín Diana, Ana Belén CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Characterization and in vitro evaluation of seaweed species as potential functional ingredients to ameliorate metabolic syndrome | Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Milton-Laskibar, Iñaki; Fernández-Quintela, Alfredo; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Rai, Dilip K.; Choudhary, Alka; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Delipidating mechanism of action in 3T3-L1 mature adipocytes treated with a combination of carob pod and wakame | Miranda, J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Lasa, Arrate; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Arana, M.; Peñas, Elena CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Delivering nutraceutical flours through valorization of frit peels using extrusion technology | Martín Diana, Ana Belén CSIC; García Casas, María Jesús; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Abadías, María I.; Aguiló-Aguayo, Ingrid; Rico, Daniel CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Development of antioxidant and nutritious lentil (Lens culinaris) flour using controlled optimized germination as a bioprocess | Rico, Daniel CSIC ORCID; Peñas, Elena CSIC ORCID ; García, María del Carmen; Rai, Dilip K.; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC | artículo |
openAccess | | 2018 | Development of antioxidant breads enriched with carob byproducts and seaweeds | Rico, Daniel CSIC ORCID; Alonso de Linaje, Ana; Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Asensio Vegas, Carmen; Miranda, Jonatan; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Luis, Daniel Antonio de; Martín Diana, Ana Belén CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2018 | Efecto anti-inflamatorio de extractos de harina de algarroba y alga wakame in vitro | Portillo, María P.; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; Frías, Juana CSIC ORCID ; Lasa, Arrate; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Fernández-Quintela, Alfredo; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2019 | Efecto de un snack enriquecido con algarrobo y wakame sobre los parámetros metabólicos de pacientes obesos, ensayo clínico randomizado frente a placebo | Luis, Daniel Antonio de; Izaola, Olatz; Primo, David; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Miranda, J. | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2022 | Efecto varietal en el proceso de valorización de salvados de trigo para el desarrollo de ingredientes nutraceúticos | Jiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 2022 | Efecto varietal en el proceso de valorización de salvados de trigo para el desarrollo de ingredientes nutracéuticos | Jiménez-Pulido, Iván J.; Rico, Daniel CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Luis, Daniel Antonio de; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC | artículo |
openAccess | | 2017 | Effect of ewe’s (semi-skimmed and whole) and cow’s milk yogurt consumption on the lipid profile of control subjects: a crossover study | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Nova, Esther CSIC ORCID ; García-González, Natalia; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Delgado, David; Gredilla, Ana-Elisa; Bueno, Francisco; Asensio Vegas, Carmen | artículo |
openAccess | | 2020 | Effects of a snack enriched with carob and Undaria pinnatifida (wakame) on metabolic parameters in a double blind, randomized clinical trial in obese patients | Izaola, Olatz; Primo, David; Rico, Daniel CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Miranda, J.; Luis, Daniel Antonio de | artículo |
openAccess | | 2023 | Effects of dietary supplementation with a ferulic acid-rich bioactive component of wheat bran in a murine model of graft-versus-host disease | Preciado, Silvia; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; Muntión, Sandra; García-Macías, María-Carmen; Navarro-Bailón, Almudena; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Sánchez-Guijo, Fermín | artículo |
openAccess | | 2019 | Effects of ewe’s milk yogurt (whole and semi-skimmed) and cow’s milk yogurt on inflammation markers and gut microbiota of subjects with borderline-high plasma cholesterol levels: a crossover study | Redondo, Noemí CSIC; García-González, Natalia; Díaz-Prieto, Ligia E. CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Asensio Vegas, Carmen; Nova, Esther CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jul-2004 | Effects of milk fat replacement by PUFA enriched fats on n-3 fatty acids, conjugated dienes and volatile compounds of fermented milks | Luna, Pilar CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Enzyme selection and hydrolysis under optimal conditions improved phenolic acid solubility, and antioxidant and anti-inflammatory activities of wheat bran | Bautista-Expósito, Sara CSIC; Tomé-Sánchez, Irene CSIC ORCID ; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Rico, Daniel CSIC ORCID; García Casas, María Jesús; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2002 | Estudio del casinmacropeptido de suero de queseria, procedente de leche de oveja y cabra | Martín Diana, Ana Belén CSIC | tesis doctoral |
openAccess | | 2020 | Exploring the potential of common iceplant, seaside arrowgrass and sea fennel as edible halophytic plants | Sánchez-Faure, Alicia CSIC; Calvo, Marta CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Rico, Daniel CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN | artículo |