Mostrando resultados 139 a 158 de 214
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 2002 | La Calidad de los aceites y grasas de fritura | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo de revisión |
closedAccess | | 1991 | Lipid changes during frying of frozen prefried foods | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 13-may-1991 | Lipid changes during the frying of fatty foods | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | 23-sep-1991 | Lipid oxidation in fats and fatty foods. Quantitative determination of oxidized triglycerides | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2009 | Lipid oxidation in functional dairy products | García Martínez, M. C.; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 4-oct-2006 | Lipid oxidation in infant formulas: towards a better approach of the oxidation status | Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Marmesat, Susana CSIC; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2010 | Lipid stability in powdered infant formula stored at ambient temperatures | García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Marmesat, Susana CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2002 | Loss of tocopherols and formation of degradation compounds at frying temperatures in oils differing in degree of unsaturation and natural antioxidant content | Barrera-Arellano, Daniel; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | oct-1999 | Loss of tocopherols and formation of degradation compounds in triacylglycerol model systems heated at high temperature | Barrera-Arellano, Daniel; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 26-abr-2000 | Loss of tocopherols and formation of new compounds at frying temperatures in oils differing in unsaturation degree and natural antioxidant content | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Barrera-Arellano, Daniel; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 1-ene-2023 | Major dietary lipids in nutrition and health | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2013 | Mechanisms of Oxidation in Food Lipids | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 24-sep-1990 | Medida de la oxidación total en aceites de oliva y girasol. Evolución de los triglicéridos oxidados | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2017 | Microencapsulación de aceite de pescado mediante secado con etanol: efecto de la emulsión sobre estabilidad oxidativa y liberación | Robert, Paz; Encina, Cristian; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Vergara, Cristina | comunicación de congreso |
openAccess | | nov-2018 | Microencapsulation of Conjugated Linoleic Acid (CLA)‐Rich Oil with Skimmed Milk Components Protects against Polymerization | Holgado, Francisca CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | dic-2015 | New Analytical Evidence of Discontinuous Oxidation in Dried Microencapsulated Lipids | Morales, Arturo CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1-oct-1989 | New analytical possibilities for quality evaluation of refined oils | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 6-mar-1991 | New analytical possibilities in frying-fat regulation | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 9-may-1995 | Novel methodology applied to the study of the antioxidant effect of alpha-tocopherol | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2019 | Nuevos contaminantes químicos durante el procesado de los alimentos y sus implicaciones en la salud | Delgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Mesías, Marta CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID | artículo |