English   español  

Browsing by Author Márquez Ruiz, Gloria

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 88 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess1051.pdf.jpg30-Jun-1995Control de calidad de las grasas de fritura. Validez de los métodos de ensayos rápidos en sustitución de la determinación de compuestos polaresDobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Design of flavonoid microparticles with channel forming properties to improve oxidative stability of sunflower oilMorelo, Guibeth; Márquez Ruiz, Gloria ; Holgado, Francisca  ; Giménez, Begoña ; Robert, Pazartículo
openAccess905.pdf.jpg28-Feb-1995Determinación cuantitativa de componentes mayoritarios presentes en los destilados obtenidos en la desodorización de aceites y grasasRuiz Méndez, Mª Victoria  ; Márquez Ruiz, Gloria ; Dobarganes, M. Carmen artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Determination of 10-hydroxystearic, 10-ketostearic, 8-hydroxypalmitic, and 8-ketopalmitic acids in milk fat by solid-phase extraction plus gas chromatography-mass spectrometryMárquez Ruiz, Gloria ; Rodríguez-Pino, Valle ; Fuente, Miguel Ángel de la  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Determination of Oxidation Compounds and Oligomers by Chromatographic TechniquesDobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria ; Marmesat, Susana ; Velasco, Joaquín  capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Differences in oxidation kinetics between conjugated and non-conjugated methyl linoleateLuna, Pilar ; Fuente, Miguel Ángel de la  ; Salvador, D.; Márquez Ruiz, Gloria artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Efecto del solvente en la estabilidad oxidativa de aceite de pescado microencapsuladoEncina, Cristian; Robert, Paz; Vergara, Cristina; Márquez Ruiz, Gloria comunicación de congreso
openAccessCOMUNICACIONES_A_CONGRESOS300587.pdf.jpg17-May-2010Effect of borage-added fish gelatin films on lipid oxidation of horse mackerel patties during frozen storageGiménez, B.; Gómez Guillén, M. C. ; Pérez-Mateos, Miriam ; Márquez Ruiz, Gloria ; Montero García, Pilar póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of classic sterilization on lipid oxidation in model liquid milk-based infant and follow-on formulasGarcía-Martínez, M. del Carmen; Holgado, Francisca  ; Velasco, Joaquín  ; Márquez Ruiz, Gloria artículo
openAccesseffect of sodium replacement.pdf.jpg2015Effect of sodium replacement in cookies on the formation of process contaminants and lipid oxidationMesías, Marta  ; Holgado, Francisca  ; Márquez Ruiz, Gloria ; Morales, F. J.  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Effect of spray-dried flavonoid microparticles on oxidative stability of methyl linoleate as lipid model systemPalma, Manuel; Márquez Ruiz, Gloria ; García, Paula; Holgado, Francisca  ; Vergara, Cristina; Giménez, Begoña ; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Effect of spray-drying with organic solvents on the encapsulation, release and stability of fish oilEncina, Cristian; Márquez Ruiz, Gloria ; Holgado, Francisca  ; Giménez, Begoña ; Vergara, Cristina; Robert, Pazartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of sterilization of bottled infant milk: impact on lipid oxidation and tocopherolsMárquez Ruiz, Gloria ; García-Martínez, M. del Carmen; Holgado, Francisca  capítulo de libro
openAccessEffectivenes_of_alpha.pdf.jpg2014Effectiveness of alpha-, gamma- and delta-Tocopherol in a CLA-Rich OilMárquez Ruiz, Gloria ; García-Martínez, M. del Carmen; Holgado, Francisca  ; Velasco, Joaquín  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effects of relative humidity on oxidation of functional ingredients comprising microencapsulated fish oilsVelasco, Joaquín  ; Holgado, Francisca  ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria artículo
embargoedAccessPostP_2019_IJFST_V54_P2520.pdf.jpgAug-2019Effects of the drying method on the oxidative stability of the free and encapsulated fractions of microencapsulated sunflower oilHolgado, Francisca  ; Márquez Ruiz, Gloria ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Velasco, Joaquín  artículo
openAccessmackerelpatti.pdf.jpg15-Feb-2011Evaluation of lipid oxidation in horse mackerel patties covered with borage-containing film during frozen storageGiménez, B.; Gómez Guillén, M. C. ; Pérez-Mateos, Miriam ; Montero García, Pilar ; Márquez Ruiz, Gloria artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Evaporative light scattering detector in normal-phase high-performance liquid chromatography determination of FAME oxidation productsMorales, Arturo ; Marmesat, Susana ; Dobarganes, M. Carmen ; Márquez Ruiz, Gloria ; Velasco, Joaquín  artículo
openAccess852.pdf.jpg30-Apr-1996Evolution of oxidation during storage of crisps and french fries prepared with sunflower oil and high oleic sunflower oilMartín-Polvillo, M.; Márquez Ruiz, Gloria ; Jorge, Neuza; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Dobarganes, M. Carmen artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Evolution of short-chain glycerol-bound compounds during thermoxidation of FAME and monoacid TAGBerdeaux, O.; Velasco, Joaquín  ; Márquez Ruiz, Gloria ; Dobarganes, M. Carmen artículo