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Navegación por Autor Lebret, B.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2019Introductory Chapter: Concept and Ambition of Project TREASUREČandek-Potokar, Marjeta; Fontanesi, L.; Lebret, B.; Gil, J. M.; Óvilo, Cristina; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCID; Fernández, Ana; Pugliese, C.; Oliver, M. A.; Bozzi, R.capítulo de libro
closedAccess2017Local pig breeds Nutritional requirements, innovative practices and local feeding resources as challenges in project TREASUREČandek-Potokar, M.; Nieto Martínez, Raquel; Pugliese, Carolina; Araújo, José Pedro; Charneca, Rui; García Casco, Juan María; González-Sánchez, Elena; Hernández-García, Francisco I.; Izquierdo, Mercedes; Karolyi, Danijel; Kušec, Goran; Lebret, B.; Mercat, Marie-José; Petig, M.; Radović, Čedomir; Savić, Radomirartículo
openAccess2020Potential use of near-infrared spectroscopy to predict fatty acid profile of meat from different european autochthonous pig breedsOrtiz, A.; Parrini, S.; Tejerina, D.; Pinto de Araújo, F.P.; Čandek-Potokar, Marjeta; Crovetti, A.; García-Casco, Juan M.; González, J.; Hernández-García, F.I.; Karolyi, D.; Margeta, V.; Martins, J.M.; Nieto Liñán, Rosa María CSIC ORCID; Petig, M.; Razmaite, V.; Sirtori, F.; Lebret, B.; Bozzi, R.artículo
openAccessPotential_Use_of_Near_Infrared.pdf.jpg21-ago-2020Potential use of near-infrared spectroscopy to predict fatty acid profile of meat from different European autochthonous pig breedsOrtiz, Alberto; Parrini, Silvia; Tejerina, David; de Araújo, José Pedro Pinto; Čandek-Potokar, M.; Crovetti, Alessandro; García Casco, Juan María; González, Joel; Hernández-García, Francisco I.; Karolyi, Danijel; Margeta, Vladimir; Martins, José Manuel; Nieto, Rosa M.; Petig, M.; Razmaite, Violeta; Sirtori, Francesco; Lebret, B.; Bozzi, Riccardoartículo
openAccess2023_Parrini_SR_OA.pdf.jpg2023Prediction of fatty acid composition in intact and minced fat of European autochthonous pigs breeds by near infrared spectroscopyParrini, S; Sirtori, F.; Čandek-Potokar, Marjeta; Charneca, Rui; Crovetti, A.; Kušec, I.D.; Sanchez, E.G.; Izquierdo Cebrian, M.M.; Haro García, Ana María CSIC ORCID; Karolyi, D.; Lebret, B.; Ortiz, A.; Panella-Riera, N.; Petig, M.; da Costa Pires, P.J.; Tejerina, D.; Razmaite, V.; Aquilani, C.; Bozzi, R.artículo
closedAccess2018Survey of demographic and phenotypic data of local pig breeds of TREASURE projectBozzi, Riccardo; Škrlep, Martin; Lenoir, Herveline; Lebret, B.; García Gasco, J. M.; Petig, M.; Charneca, Rui; Paixim, H.; Karolyi, Danijel; Radović, Čedomir; Gallo, Maurizio; Geraci, C.; Usai, Graziano; Quintanilla, Raquel; Araújo, José Pedro; Razmaite, Violeta; Gvozdanović, Kristinaartículo