Mostrando resultados 3 a 11 de 11
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | oct-2013 | Effects of selection for color intensity on antioxidant capacity in maize (Zea mays L.) | Rodríguez Graña, Víctor Manuel CSIC ORCID; Soengas Fernández, María del Pilar; Landa, Arsenio; Ordás Pérez, Amando CSIC ORCID ; Revilla Temiño, Pedro CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Influence of Growing and Storage Conditions on Bakery Quality of Traditional Maize Varieties under Organic Agriculture | Revilla Temiño, Pedro CSIC ORCID ; Landa, Arsenio; Rodríguez Saavedra, Almudena; Ordás Pérez, Amando CSIC ORCID ; Malvar Pintos, Rosa Ana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2006 | Maíz para panificación | Landa, Arsenio; Butrón Gómez, Ana María CSIC ORCID; Malvar Pintos, Rosa Ana CSIC ORCID ; Ordás Pérez, Amando CSIC ORCID ; Revilla Temiño, Pedro CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | jun-2008 | Maize for bread under organic agriculture | Revilla Temiño, Pedro CSIC ORCID ; Landa, Arsenio; Rodríguez Graña, Víctor Manuel CSIC ORCID; Romay Álvarez, María Cinta CSIC ORCID; Ordás Pérez, Amando CSIC ORCID ; Malvar Pintos, Rosa Ana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | mar-2015 | Mejora de maíz para agricultura ecológica y convencional | Revilla Temiño, Pedro CSIC ORCID ; Butrón Gómez, Ana María CSIC ORCID; Malvar Pintos, Rosa Ana CSIC ORCID ; Ordás Pérez, Amando CSIC ORCID ; Ortiz-Barredo, A.; Ruiz de Galarreta, José Ignacio; Landa, Arsenio | artículo |
openAccess | | 2015 | Mycotoxins in maize grains grown in organic and conventional agriculture | Ruiz de Galarreta, José Ignacio; Butrón Gómez, Ana María CSIC ORCID; Ortiz-Barredo, A.; Malvar Pintos, Rosa Ana CSIC ORCID ; Ordás Pérez, Amando CSIC ORCID ; Landa, Arsenio; Revilla Temiño, Pedro CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2011 | O millo tradicional e os produtos derivados. Procesado elaboración e conservación | Landa, Arsenio; Revilla Temiño, Pedro CSIC ORCID ; Malvar Pintos, Rosa Ana CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2006 | Pan de maíz: calidad organoléptica | Malvar Pintos, Rosa Ana CSIC ORCID ; Landa, Arsenio; Ordás Pérez, Amando CSIC ORCID ; Revilla Temiño, Pedro CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | may-2008 | Procesado e conservación de gran e produtos derivados de millos ecolóxicos | Landa, Arsenio; Revilla Temiño, Pedro CSIC ORCID ; Malvar Pintos, Rosa Ana CSIC ORCID ; Romay Álvarez, María Cinta CSIC ORCID; Ordás López, Bernardo CSIC ORCID; Barros Ríos, Jaime Antonio CSIC ORCID; Ordás Pérez, Amando CSIC ORCID | comunicación de congreso |