English   español  

Navegación por Autor López Martín, Rosa

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 19 a 38 de 98 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Ecology of indigenous lactic acid bacteria along different winemaking processes of Tempranillo red wine from la Rioja (Spain)González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Efecto de la aplicación de pulsos eléctricos de alto voltaje en el contenido de estilbenos en uvas de las variedades Graciano, Tempranillo y GarnachaGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López, Noelia; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg31-may-2021Efecto de la inoculación con levaduras no-Saccharomyces en el desarrollo de las fermentaciones y en la calidad de los vinos tintosEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2013Effect of different pulsed electric field treatments on the volatile composition of Graciano, Tempranillo and Grenache grape varietiesGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López, Noelia; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2017Effect of Ethepon application on grape ripening and wine quality during two yearsSantamaría, Pilar CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of foliar applications of proline, phenylalanine, urea, and commercial nitrogen fertilizers on stilbene concentrations in tempranillo musts and winesGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2018Effect of kaolin silver complex on the control of populations of Brettanomyces and acetic acid bacteria in wineIzquierdo-Cañas, Pedro M.; López Martín, Rosa CSIC; García-Romero, Emilia CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Mínguez-Sanz, S.; Chatonnet, P.; Palacios García, Antonio Tomás CSIC; Puig-Pujol, Annaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-jul-2016Effect of methyl jasmonate application to grapevine leaves on grape amino acid contentGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Effect of methyl jasmonate foliar application to vineyard on grape amino acid contentPortu, Javier CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Jofré, Viviana; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2017Effect of Phenylalanine and Urea foliar application on grape and must microbiotaGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2017Effect of Phenylalanine and Urea foliar applications to Tempranillo and Monastrell vineyards on grape amino acid contentGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; Fernández-Fernández, José Ignacio; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Gil-Muñoz, Rocíopóster de congreso
openAccessEffect_sequential.pdf.jpg9-abr-2019Effect of the sequential inoculation of non-saccharomyces/Saccharomyceson the anthocyans and stilbenes composition of tempranillo winesEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-abr-2018Effects of a combination of elicitation and precursor feeding on grape amino acid composition through foliar applications to Garnacha vineyardGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2017Effects on grape amino acid concentration through foliar application of three different elicitorsGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Elaboración de vinos de Tempranillo de menor grado alcohólico mediante la aplicación en la uva de pulsos eléctricos de alto voltajeLópez Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López, Noelia; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Elaboración de vinos tintos más saludablesLópez Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Elaboration of Tempranillo wines at two different pHs. Influence on biogenic amine contentsLópez Martín, Rosa CSIC; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-dic-2017Elicitation with methyl jasmonate supported by precursor feeding with phenylalanine: Effect on Garnacha grape phenolic contentPortu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-jul-2017Elicitation with methyl jasmonate supported by precursor feeding with phenylalanine: Effect on Garnacha grape phenolic contentPortu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2018Elicitor and nitrogen applications to Garnacha, Graciano and Tempranillo vines: effect on grape amino acid compositionGutiérrez-Gamboa, Gastón CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo