English   español  

Navegación por Autor López Campos, Oscar

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 12 a 28 de 28 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessReg. 23 bis.pdf.jpg2009Inclusión de Urtica dioica en la ración de corderos en la fase de ceboBodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; González, Jesús Salvador CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAldai, N. Animal 2011.pdf.jpg2011Length of concentrate finishing affects the fatty acid composition of grass-fed and genetically lean beef: an emphasis on trans-18:1 and conjugated linoleic acid profilesAldai, Noelia CSIC; Dugan, M. E. R.; Kramer, J. K. G.; Martínez, A.; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Osoro, Koldoartículo
openAccess2011Naringin and vitamin E influence the oxidative stability and lipid profile of plasma in lambs fed fish oilBodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; López Campos, Oscar CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2010Naringin dietary supplementation at 0.15% rates does not provide protection against sub-clinical acidosis and does not affect the responses of fattening lambs to road transportationLópez Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Pérez Pérez, Valentín CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
openAccess2012Near infrared reflectance spectroscopy predicts the content of polyunsaturated fatty acids and biohydrogenation products in the subcutaneous fat of beef cows fed flaxseedPrieto, Nuria CSIC; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar CSIC; McAllister, T. A.; Aalhus, J. L.; Uttaro, B.artículo
closedAccessC6icomst2012paper222Conciencia NURIA.pdf.jpg2012Near infrared spectroscopy prediction of polyunsaturated fatty acids and biohydrogenation products in perirenal adipose tissue from cattle fed sunflower or flaxseedPrieto, Nuria CSIC; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar CSIC; Aalhus, J. L.; Uttaro, B.póster de congreso
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpgoct-2011Predicting the content of polyunsaturated fatty acids and biohydrogenation products in subcutaneous fat of beef cows fed flaxseed by near infrared reflectance spectroscopyPrieto, Nuria CSIC; Dugan, M. E. R.; López Campos, Oscar CSIC; McAllister, T. A.; Aalhus, J. L.; Uttaro, B.póster de congreso
openAccessCaja España9.pdf.jpg2007¿Qué son las IGP y las marcas de carne de calidad?Lavín, Paz CSIC ORCID ; López Campos, Oscar CSIC; Fernández Díez, Begoña CSICtrabajo de divulgación
openAccessReg. 22 bis.pdf.jpg2009Recría de terneras Parda de Montaña: Alimentación y desarrollo productivoBodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID artículo
openAccessCaja España10.pdf.jpg2007¿Se puede conocer la procedencia de la carne que consumimos?Lavín, Paz CSIC ORCID ; Fernández Díez, Begoña CSIC; López Campos, Oscar CSICtrabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011The effect of naringin on plasma lipid profile, and liver and intramuscular fat contents of fattening lambsBodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Prieto, Nuria CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
openAccessAndres, S._et al_2012_Animal_The liver.pdf.jpg2012The liver antioxidant status of fattening lambs is improved by naringin dietary supplementation at 0.15% rates but not meat qualityBodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Jordan, M. J.; López Campos, Oscar CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Morán, Lara CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-ene-2012Using near infrared spectroscopy to estimate meat quality attributes from cattle fed sunflower or flaxseedPrieto, Nuria CSIC; López Campos, Oscar CSIC; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Aalhus, J. L.; Dugan, M. E. R.; Uttaro, B.póster de congreso
openAccessPub344.pdf.jpg2005Utilización de vinaza de remolacha en la dieta de ovejas en mantenimientoLópez Campos, Oscar CSIC; Fernández Díez, Begoña CSIC; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAlbeitar 102.pdf.jpgfeb-2007Valor nutritivo de la pulpa de remolacha en ovinoFernández Díez, Begoña CSIC; López Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID trabajo de divulgación
closedAccessEmbargo. Digital.CSIC..pdf.jpg2009Vinasse added to dried sugar beet pulp: Preference rate, voluntary intake, and digestive utilization in sheepFernández Díez, Begoña CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; López Campos, Oscar CSIC; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessabr-2011Vinasse added to the concentrate for fattening lambs: Intake, animal performance, and carcass and meat characteristicsLópez Campos, Oscar CSIC; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Prieto, Nuria CSIC; Frutos, Pilar CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID artículo