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Navegación por Autor López Alfaro, Isabel

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-mar-2017Phenylalanine and urea foliar application: Effect on grape and must microbiotaGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Phenylalanine and urea foliar applications modified cv. Tempranillo grape phenolic compositionPortu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Gómez-Alonso, S.; Hermosín-Gutiérrez, I.; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2016Pulsed electric field treatment as an alternative to the addiction of sulphites in winesLópez Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López, Noeliapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-dic-2013Pulsed electric field treatment enhanced stilbene content in Graciano, Tempranillo and Grenache grape varietiesLópez Alfaro, Isabel CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015Pulsed electric field treatment to improve the phenolic compound extraction from Graciano, Tempranillo and Grenache grape varieties during two vintagesLópez, Noelia; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; González-Ferrero, Carolina; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Role of phenylalanine in viticulture and enologySantamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2017Screening of enzymatic activities within different enological non-Saccharomyces yeastsEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Berlanas, Carmen CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015Selección de levaduras no-Saccharomyces para mejorar la calidad de vinos tintosGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2016SO2 tolerance in non-Saccharomyces yeastsGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Berlanas, Carmen CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-nov-2014Study of the effects of proline, phenylalanine, and urea foliar application to Tempranillo vineyards on grape amino acid content. Comparison with commercial nitrogen fertilisersGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-sep-2015Use of Pulsed Electric Fields in the winemaking industryGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López-Giral, Noelia; González-Ferrero, Carolina; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Use of pulsed electric fields to improve the winemaking processLópez-Giral, Noelia; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2018Wine aroma evolution throughout alcoholic fermentation sequentially inoculated with non- Saccharomyces/Saccharomyces yeastsEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2018Wine aromatic compound production and fermentative behaviour within different non-Saccharomyces species and clonesEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-feb-2015Yeast inactivation by PEF in red wineLópez-Giral, Noelia; Solchaga-Las Peñas, M.; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso