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Navegación por Autor López Alfaro, Isabel

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openAccessjun-2015La aplicación foliar de metil jasmonato mejora la composición fenólica de la uva y del vinoPortu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2017Lactic acid bacteria communities in must, alcoholic and malolactic Tempranillo wine fermentations, by culture-dependent and culture-independent methodsGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
openAccessRevised manuscript_JAFC_63_2328-2337_2015.pdf.jpg2015Methyl jasmonate foliar application to Tempranillo vineyard improved grape and wine phenolic contentPortu, Javier CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-mar-2018Microbial inactivation and MLF performances of Tempranillo Rioja wines treated with PEF after alcoholic fermentationGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2013Microwave technology as a new tool to improve microbiological control of oak barrels: A preliminary studyGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2014Molecular analysis of Oenococcus oeni and the relationships among and between commercial and autochthonous strainsGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2014Oenococcus oeni strain typification by combination of Multilocus Sequence Typing and Pulsed Field Gel Electrophoresis analysisGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-mar-2017Phenylalanine and urea foliar application: Effect on grape and must microbiotaGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Phenylalanine and urea foliar applications modified cv. Tempranillo grape phenolic compositionPortu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Gómez-Alonso, S.; Hermosín-Gutiérrez, I.; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2016Pulsed electric field treatment as an alternative to the addiction of sulphites in winesLópez Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López, Noeliapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-dic-2013Pulsed electric field treatment enhanced stilbene content in Graciano, Tempranillo and Grenache grape varietiesLópez Alfaro, Isabel CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015Pulsed electric field treatment to improve the phenolic compound extraction from Graciano, Tempranillo and Grenache grape varieties during two vintagesLópez, Noelia; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; González-Ferrero, Carolina; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Role of phenylalanine in viticulture and enologySantamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2017Screening of enzymatic activities within different enological non-Saccharomyces yeastsEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Berlanas, Carmen CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015Selección de levaduras no-Saccharomyces para mejorar la calidad de vinos tintosGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2016SO2 tolerance in non-Saccharomyces yeastsGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Berlanas, Carmen CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-nov-2014Study of the effects of proline, phenylalanine, and urea foliar application to Tempranillo vineyards on grape amino acid content. Comparison with commercial nitrogen fertilisersGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-sep-2015Use of Pulsed Electric Fields in the winemaking industryGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López-Giral, Noelia; González-Ferrero, Carolina; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Use of pulsed electric fields to improve the winemaking processLópez-Giral, Noelia; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2018Wine aroma evolution throughout alcoholic fermentation sequentially inoculated with non- Saccharomyces/Saccharomyces yeastsEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo