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Navegación por Autor López Alfaro, Isabel

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Bacterias lácticas presentes durante las fermentaciones alcohólica y maloláctica espontánea de vinos tintos en diez bodegas de la D.O.Ca. RiojaGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-mar-2019Biodiversity of Saccharomyces cerevisiae yeasts in spontaneous alcoholic fermentations: typical cellar or zone strains?Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessRevised manuscript_Food_Chem_180_171-180_215.pdf.jpg1-ago-2015Changes on grape phenolic composition induced by grapevine foliar applications of phenylalanine and ureaPortu, Javier CSIC ORCID ; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gómez-Alonso, S.; López Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2017Comparison of Brettanomyces yeast presence in young red wines in two consecutive vintagesGarijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Olarte, Carmen; Sanz, Susanaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2019Continuous pulsed electric field treatments’ impact on the microbiota of red Tempranillo wines aged in oak barrelsGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Different Tools to Enhance Grape and Wine Anthocyanin ContentPortu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; González-Ferrero, Carolina; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2013Dynamics of lactic acid bacteria populations in Rioja wines by PCR-DGGE, comparison with culture-dependent methodsGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Efecto de la aplicación de pulsos eléctricos de alto voltaje en el contenido de estilbenos en uvas de las variedades Graciano, Tempranillo y GarnachaGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López, Noelia; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2013Effect of different pulsed electric field treatments on the volatile composition of Graciano, Tempranillo and Grenache grape varietiesGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López, Noelia; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2017Effect of Ethepon application on grape ripening and wine quality during two yearsSantamaría, Pilar CSIC; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Effect of methyl jasmonate foliar application to vineyard on grape amino acid contentPortu, Javier CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Jofré, Viviana; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2017Effect of Phenylalanine and Urea foliar application on grape and must microbiotaGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessEffect_atmospheric.pdf.jpg5-ago-2019Effect of the atmospheric pressure cold plasma treatment on Tempranillo Red wine quality in batch and flow systemsSainz-García, Elisa; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Múgica-Vidal, Rodolfo; López, Rosa CSIC ORCID ; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Alba Elías, Fernando; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDartículo
openAccessEffect of the Atmospheric Pressure Cold Plasma Treatment on Tempranillo Red Wine Quality in Batch and Flow Systems.pdf.jpgfeb-2022Effect of the Atmospheric Pressure Cold Plasma Treatment on Tempranillo Red Wine Quality in Batch and Flow SystemsSainz-García, Elisa; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Múgica-Vidal, Rodolfo; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Alba Elías, Fernando; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessEffect_sequential.pdf.jpg9-abr-2019Effect of the sequential inoculation of non-saccharomyces/Saccharomyceson the anthocyans and stilbenes composition of tempranillo winesEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Elaboración de vinos de Tempranillo de menor grado alcohólico mediante la aplicación en la uva de pulsos eléctricos de alto voltajeLópez Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López, Noelia; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Elaboración de vinos tintos más saludablesLópez Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2015Ethephon application to grapevines. Effect on grape ripening and wine qualitySantamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Hoyos, José María de; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2018Evaluating a preventive biological control agent applied on grapevines against Botrytis cinerea and its influence on winemakingEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCIDartículo
closedAccess2009Evaluation of Lysozyme to Control Vinification Process and Histamine Production in Rioja WinesLópez Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSICartículo