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Navegación por Autor López, Noelia

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccesscharacsolub.pdf.jpg2020Characterization of xylitol or citric acid:choline chloride:water mixtures: Structure, thermophysical properties, and quercetin solubilityLópez, Noelia; Delso, J. Ignacio CSIC ORCID; Matute, David; Lafuente, Carlos; Artal, Manuelaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2019Continuous pulsed electric field treatments’ impact on the microbiota of red Tempranillo wines aged in oak barrelsGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Efecto de la aplicación de pulsos eléctricos de alto voltaje en el contenido de estilbenos en uvas de las variedades Graciano, Tempranillo y GarnachaGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López, Noelia; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2013Effect of different pulsed electric field treatments on the volatile composition of Graciano, Tempranillo and Grenache grape varietiesGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López, Noelia; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Elaboración de vinos de Tempranillo de menor grado alcohólico mediante la aplicación en la uva de pulsos eléctricos de alto voltajeLópez Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López, Noelia; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-may-2017Hygienization of wines by pulsed electric fieldsLópez, Noelia; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Impact of pulsed electric field treatment on must and wine qualityGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSICcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2016Inactivation of Brettanomyces bruxellensis with non-thermal technologiesGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Knorr, Dietrich; Sevenich, Robert; López, Noeliacomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2015Inactivation of wine-associated microbiota by continuous pulsed electric field treatmentsGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2019Pulsed Electric Field treatment after malolactic fermentation of Tempranillo Rioja wines: Influence on microbial, physicochemical and sensorial qualityGonzález-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2016Pulsed electric field treatment as an alternative to the addiction of sulphites in winesLópez Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López, Noeliapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-dic-2013Pulsed electric field treatment enhanced stilbene content in Graciano, Tempranillo and Grenache grape varietiesLópez Alfaro, Isabel CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015Pulsed electric field treatment to improve the phenolic compound extraction from Graciano, Tempranillo and Grenache grape varieties during two vintagesLópez, Noelia; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; González-Ferrero, Carolina; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDartículo