Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2020 | Characterization of xylitol or citric acid:choline chloride:water mixtures: Structure, thermophysical properties, and quercetin solubility | López, Noelia; Delso, J. Ignacio CSIC ORCID; Matute, David; Lafuente, Carlos; Artal, Manuela | artículo |
closedAccess | | feb-2019 | Continuous pulsed electric field treatments’ impact on the microbiota of red Tempranillo wines aged in oak barrels | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC | artículo |
closedAccess | | jun-2013 | Efecto de la aplicación de pulsos eléctricos de alto voltaje en el contenido de estilbenos en uvas de las variedades Graciano, Tempranillo y Garnacha | Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López, Noelia; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | oct-2013 | Effect of different pulsed electric field treatments on the volatile composition of Graciano, Tempranillo and Grenache grape varieties | Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López, Noelia; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jun-2013 | Elaboración de vinos de Tempranillo de menor grado alcohólico mediante la aplicación en la uva de pulsos eléctricos de alto voltaje | López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López, Noelia; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 9-may-2017 | Hygienization of wines by pulsed electric fields | López, Noelia; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2018 | Impact of pulsed electric field treatment on must and wine quality | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC | capítulo de libro |
closedAccess | | oct-2016 | Inactivation of Brettanomyces bruxellensis with non-thermal technologies | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Knorr, Dietrich; Sevenich, Robert; López, Noelia | comunicación de congreso |
closedAccess | | may-2015 | Inactivation of wine-associated microbiota by continuous pulsed electric field treatments | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ene-2019 | Pulsed Electric Field treatment after malolactic fermentation of Tempranillo Rioja wines: Influence on microbial, physicochemical and sensorial quality | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | oct-2016 | Pulsed electric field treatment as an alternative to the addiction of sulphites in wines | López Martín, Rosa CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López, Noelia | póster de congreso |
closedAccess | | 15-dic-2013 | Pulsed electric field treatment enhanced stilbene content in Graciano, Tempranillo and Grenache grape varieties | López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López, Noelia; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | mar-2015 | Pulsed electric field treatment to improve the phenolic compound extraction from Graciano, Tempranillo and Grenache grape varieties during two vintages | López, Noelia; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; González-Ferrero, Carolina; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID | artículo |