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Navegación por Autor Jiménez Pérez, Salvio

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closedAccessjun-1992Kinetics of the formation of galactose in milk during thermal processesRomero, C.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Kinetics of the formation of Galactose in milk during thermal processingRomero, C.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
openAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg1998Monitoring of Heat-Induced Proteolysis in Milk and Milk-Resembling SystemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995New methodologies for kinetic study of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and reactive lysine blockage in heat-treated milk and model systemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Peroxyl radical scavenging activity of melanoidins in aqueous systemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Study of Hydroxymethylfurfural Formation from Acid Degradation of the Amadori Product in Milk-Resembling SystemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000The Maillard reaction during the ripening of Manchego cheeseCorzo Sánchez, Nieves; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Arias, María; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Tryptophan determination in milk-based ingredients and dried sport supplements by liquid chromatography with fluorescence detectionDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo