English   español  

Navegación por Autor Jiménez Pérez, Salvio

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 18 a 30 de 30 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999HMF formation during heat-treatment of milk-type products as related to milkfat contentMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Hydroxymethylfurfural determination in infant milk-based formulas by micellar electrokinetic capillary chromatographyMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Incidencia de acrilamida en patatas fritas comercializadas en la Comunidad de MadridMorales, F. J. CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
openAccessNOISI-12-2005-ALIMENTARIA-Acrilamida CAM.pdf.jpgoct-2005Incidencia de acrilamida en patatas fritas comerzializadas en la Comunidad de MadridMorales, F. J. CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Iron-binding ability of melanoidins from food and model systemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Fernández-Fraguas Cristina CSIC; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessjun-1992Kinetics of the formation of galactose in milk during thermal processesRomero, C.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Kinetics of the formation of Galactose in milk during thermal processingRomero, C.; Morales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
openAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg1998Monitoring of Heat-Induced Proteolysis in Milk and Milk-Resembling SystemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995New methodologies for kinetic study of 5-(Hydroxymethyl)-furfural formation and reactive lysine blockage in heat-treated milk and model systemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Romero, C.; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Peroxyl radical scavenging activity of melanoidins in aqueous systemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Study of Hydroxymethylfurfural Formation from Acid Degradation of the Amadori Product in Milk-Resembling SystemsMorales, F. J. CSIC ORCID ; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000The Maillard reaction during the ripening of Manchego cheeseCorzo Sánchez, Nieves; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Arias, María; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Tryptophan determination in milk-based ingredients and dried sport supplements by liquid chromatography with fluorescence detectionDelgado Andrade, Cristina CSIC ORCID ; Rufián Henares, J. A. CSIC ORCID; Jiménez Pérez, Salvio CSIC ORCID; Morales, F. J. CSIC ORCID artículo