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Browsing by Author Jiménez Colmenero, Francisco

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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Chilled storage characteristics of low-fat, n-3 PUFA-enriched dry fermented sausage reformulated with a healthy oil combination stabilized in a konjac matrixTriki, M. ; Herrero, Ana M. ; Rodríguez Salas, L. ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Cholesterol and fat contents of Spanish commercial pork cutsDorado, M.; Martín Gómez, E. M.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Masoud Musa, T. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Chopping temperature effects on the characteristics and chilled storage of low-and high-fat pork bologna sausagesJiménez Colmenero, Francisco ; Carrascosa, Alfonso V.  ; Barreto, G.; Fernández, P. ; Carballo, José artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Comparison of simple, double and gelled double emulsions as hydroxytyrosol and n-3 fatty acid delivery systemsFlaiz, Linda; Freire, María; Cofrades, Susana ; Mateos, Raquel  ; Weiss, J.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Bou, Ricard artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Composition and antioxidant capacity of low-salt meat emulsion model systems containing edible seaweedsLópez López, Inés ; Bastida, Sara; Ruiz-Capillas, C. ; Bravo, Laura ; Larrea, M. Teresa; Sánchez-Muniz, F. J.; Cofrades, Susana ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Composition and physicochemical characteristics of restructured beef steaks containing walnuts as affected by cooking methodSerrano, A.; Librelotto, J.; Cofrades, Susana ; Sánchez-Muniz, F. J.; Jiménez Colmenero, Francisco ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Consequences of high-pressure processing of vacuum-packaged frankfurters on the formation of polyamines: Effect of chilled storageRuiz-Capillas, C. ; Carballo, José ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
openAccess2014Declaraciones de propiedades saludables en carne y derivados cárnicosJiménez Colmenero, Francisco artículo
openAccessIF_CarnicosII.pdf.jpgMar-2005Desarrollo de derivados cárnicos funcionales preparados con nuez. Segunda parteJiménez Colmenero, Francisco ; Carballo, José ; Cofrades, Susana ; Serrano, A.; Ayo, J.artículo
openAccessdesarrocarnifuncio.pdf.jpg2017Desarrollo y aplicación de sistemas de estructuración de aceites para la obtención de productos cárnicos funcionalesJiménez Colmenero, Francisco ; Ruiz-Capillas, C. ; Cofrades, Susana ; Herrero, Ana M. ; Carballo, José ; Freire, María; Pintado, T. capítulo de libro
openAccessfiguras_Food_Chem_2010_Jimenez_Sanchez_Olmedilla.pdf.jpg15-Dec-2010Design and development of meat-based functional foods with walnut: Technological, nutritional and health impactJiménez Colmenero, Francisco ; Sánchez-Muniz, F. J.; Olmedilla Alonso, Begoña artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Design and nutritional properties of potential functional frankfurters based on lipid formulation, added seaweed and low salt contentLópez López, Inés ; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Design of healthier foods and beverages containing whole algaeCofrades, Susana ; Serdaroglu, M.; Jiménez Colmenero, Francisco capítulo de libro
openAccessdesigemul.pdf.jpg2017Design of healthier pâtés by substitution of pork backfat by structured emulsionsGómez Estaca, Joaquín ; Freire, María; Mata, M. C. de la; Arancha Saiz; Bou, Ricard ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Cofrades, Susana póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Determination of preservatives in meat products by flow injection analysis (FIA)Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Development and assessment of healthy properties of meat and meat products designed as functional foodsOlmedilla Alonso, Begoña ; Jiménez Colmenero, Francisco ; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Diseño y desarrollo de productos cárnicos funcionales.Jiménez Colmenero, Francisco capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Double emulsions to improve frankfurter lipid content: Impact of perilla oil and pork backfatFreire, María; Bou, Ricard ; Cofrades, Susana ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000DSC study on the influence of meat source, salt and fat levels, and processing parameters on batters pressurisationFernández Martín, Fernando ; Fernández, Paloma; Carballo, José ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo
openAccess2014Efecto de la reformulación y métodos de cocción sobre parámetros nutricionales en un producto tipo hamburguesa con composición lipídica mejoradaSandoval, S.; Cofrades, Susana ; Ruiz-Capillas, C. ; Jiménez Colmenero, Francisco artículo