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Navegación por Autor Jiménez, M. José

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015FORMULATION DEVELOPMENT OF A NEW CHICKPEA GEL USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY AND INSTRUMENTAL AND SENSORY DATACanet, Wenceslao CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Fuentes, Raúl CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Gelled double emulsions as delivery systems for hydroxytyrosol and n-3 fatty acids in healthy pork pattiesFreire, María CSIC ORCID; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Serrano-Casas, V.; Pintado, Tatiana CSIC ORCID ; Jiménez, M. José CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessmadgarb.pdf.jpg2017Respuesta de consumidores a magdalenas sin gluten elaboradas con harina de garbanzo y almidón de maízJiménez, M. José CSIC; Canet, Wenceslao CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Rheology, Texture and Functionality of Soy Protein Isolate-Based Potato Puree: Instrumental, Sensory and Structural RelationshipsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Jiménez, M. José CSICcapítulo de libro
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Sensory and texture properties of mashed potato incorporated with inulin and olive oil blendsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Olivares, M. Dolores CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013SENSORY DESCRIPTION OF POTATO PUREE ENRICHED WITH INDIVIDUAL FUNCTIONAL INGREDIENTS AND THEIR BLENDSJiménez, M. José CSIC; Canet, Wenceslao CSIC; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID artículo
openAccessTexture_of_extra_virgin.pdf.jpg2011TEXTURE OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL-ENRICHED MASHED POTATOES: SENSORY, INSTRUMENTAL AND STRUCTURAL RELATIONSHIPSÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Fernández, Cristina CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Canet, Wenceslao CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Texture perception determined by soy protein isolate and inulin addition in potato puree: links with mechanical and microstructural featuresÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Olivares, M. Dolores CSIC; Barrios, Laura CSIC ORCIDartículo
openAccessenrichcharact.pdf.jpg2017The enrichment of mashed potatoes with extra virgin olive oil: the effects on textural, physical, structural and sensory characteristicsÁlvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Canet, Wenceslao CSIC; Jiménez, M. José CSIC; Fernández, Cristina CSICcapítulo de libro