English   español  

Navegación por Autor Huidobro, Almudena

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 12 a 31 de 36 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Effect of different storage methods on some functional properties of sardine muscleHuidobro, Almudena; Pardo, Maria Victoria; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of frozen storage of hake, sardine and mixed minces on natural actomyosin extracted in salt solutionsTejada Yábar, Margarita CSIC ; Fouad Mohamed, Gamal; Huidobro, Almudena; García, M. Luisaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Emulsifying capacity of fish mince from several species during frozen storageHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Emulsifying properties of an ultrafiltered protein from minced fish wash waterHuidobro, Almudena; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Evaluation of two quality indices related to Ice storage and sensory analysis in farmed gilthead seabream and seabassTejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Fouad Mohamed, Gamalartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Foaming capacity of fish minces during frozen storageHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Frozen storage of dressed and pre-fried portions of minced sardine muscleHuidobro, Almudena; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Gilthead seabream (Sparus aurata): Suitability for freezing and commercial alternativesHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Hake muscle altered by frozen storage as affected by added ingredientsHuidobro, Almudena; Álvarez, Cristina CSIC ORCID; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Indole levels in deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) from the Portuguese coast. Effects of temperature abuseMendes, R.; Huidobro, Almudena; Caballero, E. L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Influence of lipids on dimethylamine formation in model systems of hake (Merluccius merluccius) kidney during frozen storageJoly, A.; Huidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Intangible but not intractable: the prediction of fish 'quality' variables using dielectric spectroscopyKent, Michael; Knöchel, Reinhard; Daschner, Frank; Schimmer, Ove; Oehlenschläger, Jörg; Mierke-Klemeyer, Sabine; Kroeger, Michael; Barr, Ulla-Karin; Floberg, Per; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Nunes, Leonor; Martins, Andreia; Batista, Irineu; Cardoso, Carlosartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Intangible but not intractable: the prediction of fish 'quality' variables using dielectric spectroscopyKent, Michael; Knöchel, Reinhard; Daschner, Frank; Schimmer, Ove; Oehlenschläger, Jörg; Mierke-Klemeyer, Sabine; Kroeger, Michael; Barr, Ulla-Karin; Floberg, Per; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Nunes, Leonor; Martins, Andreia; Batista, Irineu; Cardoso, Carloscomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Is humane slaughter of fish possible for industry?Vis, Hans van de; Kestin, Steve; Robb, David; Oehlenschläger, Jörg; Lambooij, Bert; Münkner, Werner; Kuhlmann, Holmer; Kloosterboer, Karin; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Otterâ, Hâkon; Roth, Bjørn; Sørensen, Nils Kristian; Akse, Leif; Byrne, Hazel; Nesvadba, Paulartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Microflora of gilthead seabream (Sparus aurata) stored in ice. Effect of washingLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Huidobro, Almudena; Pastor, Ana; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Onboard processing of deepwater pink shrimp (Parapenaeus longirostris) with liquid ice: Effect on qualityHuidobro, Almudena; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Mendes, Rogérioartículo
openAccess2138559_B1.pdf.jpg16-ago-2000Procedimiento para la fabricación de una cubierta comestible sobre huevas de pescado frescas, refrigeradas o descongeladasTejada Yábar, Margarita CSIC ; Álvarez Gómez de Segura, María Cristina; Huidobro, Almudena; Rodriguez de Lope Llorca, Enriquepatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Propiedades de hidratación del músculo de pescadoHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Quality index method developed for raw gilthead seabream (Sparus aurata)Huidobro, Almudena; Pastor, Ana; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Quality of farmed gilthead seabream [Sparus aurata] during ice storage related to the slaughter method and guttingTejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudenaartículo