English   español  

Navegación por Autor Huidobro, Almudena

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 36  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Addition of sardine to hake minces and subsequent effect on dimethylamine and formaldehyde formationTejada Yábar, Margarita CSIC ; Fouad Mohamed, Gamal; Huidobro, Almudenaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Adenosine triphosphate and derivatives as freshness indicators of gilthead sea bream (Sparus aurata)Huidobro, Almudena; Pastor, Ana; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Aggregation of myofibrillar proteins in hake, sardine, and mixed minces during frozen storageHuidobro, Almudena; Gamal, Mohamed; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Alteration of the electrophoretic pattern of myofibrillar proteins in fish mince during frozen storageHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Changes in protein function of sardines stored in ice with and without added saltHuidobro, Almudena; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Comparison of gilthead sea bream (Sparus aurata) and hake (Merluccius merluccius) muscle proteins during iced and frozen storageTejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Fouad Mohamed, Gamalartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Compuestos nitrogenados no proteicos en el músculo de pescado. Origen y alteración durante el tratamiento frigoríficoHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Consequences of frozen storage for nutritional value of hakeÁlvarez, Cristina CSIC ORCID; Huidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Vazquez, Irene; Miguel, E. de; Gómez de Segura, Ignacio A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Determinación analítica de los compuestos nitrogenados no proteicos en el músculo de pescadoHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Determination of the quality of frozen hake using its microwave dielectric propertiesKent, Michael; Knöchel, Reinhard; Daschner, Frank; Schimmer, Ove; Tejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Nunes, Leonor; Batista, Irineu; Martins, Andreiaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Development of a quality index method for frozen hake (M. capensis and M. paradoxus)Herrero, Ana M. CSIC ORCID; Huidobro, Almudena; Careche, Mercedes CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Effect of different storage methods on some functional properties of sardine muscleHuidobro, Almudena; Pardo, Maria Victoria; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Effect of frozen storage of hake, sardine and mixed minces on natural actomyosin extracted in salt solutionsTejada Yábar, Margarita CSIC ; Fouad Mohamed, Gamal; Huidobro, Almudena; García, M. Luisaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Emulsifying capacity of fish mince from several species during frozen storageHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Emulsifying properties of an ultrafiltered protein from minced fish wash waterHuidobro, Almudena; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Evaluation of two quality indices related to Ice storage and sensory analysis in farmed gilthead seabream and seabassTejada Yábar, Margarita CSIC ; Huidobro, Almudena; Fouad Mohamed, Gamalartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Foaming capacity of fish minces during frozen storageHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Frozen storage of dressed and pre-fried portions of minced sardine muscleHuidobro, Almudena; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Gilthead seabream (Sparus aurata): Suitability for freezing and commercial alternativesHuidobro, Almudena; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Hake muscle altered by frozen storage as affected by added ingredientsHuidobro, Almudena; Álvarez, Cristina CSIC ORCID; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo