English   español  

Navegación por Autor Hernando, Isabel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 51  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2009Adhesion in fried battered nuggets: Performance of different hydrocolloids as predusts using three cooking proceduresAlbert, Ángela CSIC; Pérez-Munuera, Isabel; Quiles, Amparo; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabelartículo
openAccessCarotenoids in dehydrated persimmon.pdf.jpgmay-2021Carotenoids in dehydrated persimmon: Antioxidant activity, structure, and photoluminescenceGonzález, Cristina M.; López García, Adrián; Llorca, Empar; Hernando, Isabel; Atienzar, Pedro CSIC ORCID ; Bermejo, Almudena; Moraga, Gemma; Quiles, Amparoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Changes in bioactive compounds and microstructure in persimmon (Diospyros kaki L.) treated by high hydrostatic pressures during cold storageGarcía-Cayuela, Tomás CSIC ORCID; Quiles, Amparo; Hernando, Isabel; Welti-Chanes, Jorge; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg11-ene-2013Changes in the structure and antioxidant properties of onions by high pressure treatmentVázquez-Gutiérrez, José Luis; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2020Changing chemical leavening to improve the structural, textural and sensory properties of functional cakes with blackcurrant pomaceDiez-Sánchez, Elena; Llorca, Empar; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2011Comparing microwave- and water bath-thawed starch-based sauces: Infrared thermography, rheology and microstructureArocas, Amparo CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-oct-2015Cuestionario C.A.T.A. como herramienta para la evaluación de la capacidad saciante de yogures con proteina añadidaMorell, Pere; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2017Designing added-protein yogurts: Relationship between in vitro digestion behavior and structureMorell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Llorca, Empar; Hernando, Isabelartículo
openAccessfsufs-04-00111.pdf.jpg24-jul-2020Designing Hydrocolloid-Based Oleogels With High Physical, Chemical, and Structural StabilityBascuas, Santiago; Salvador, Ana CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Quiles, Amparoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2010Dielectrical, microstructural and flow properties of sauce model systems based on starch, gums and saltGuardeño, Luis M.; Catalá-Civera, José M.; Plaza-Gonzalez, P.; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Hernando, Isabelartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2007Eating quality of 'Flor de Invierno' pears: Chemical and structural aspectsVarela, Paula CSIC; Salvador, Ana CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Pérez-Munuera, Isabel; Quiles, Amparo; Lluch, María Ángeles; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgabr-2003Effect of batter formulation on lipid uptake during frying and lipid fraction of frozen battered squidLlorca, Empar; Hernando, Isabel; Pérez-Munuera, Isabel; Quiles, Amparo; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Lluch, María Ángelesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2010Effect of cooking time and ingredients on the performance of different starches in white saucesArocas, Amparo CSIC; Sanz Taberner, Teresa CSIC ORCID; Hernández-Carrión, María; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2001Effect of fermentation time on texture and microstructure of pickled carrotsLlorca, Empar; Puig, Ana; Hernando, Isabel; Salvador, Ana CSIC ORCID; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Lluch, María Ángelesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2001Effect of frying on the microstructure of frozen battered squid ringsLlorca, Empar; Hernando, Isabel; Pérez-Munuera, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Lluch, María Ángelesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2017Empleo de cuestionarios C.A.T.A y de conocimientos sobre nutrición para la evaluación de bizcochos con distintas fibras dietéticasTárrega, Amparo CSIC ORCID; Morell, Pere; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Quiles, Amparo; Hernando, Isabelpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-ago-2015Flash profiling as a tool for determining enhanced satiating ability of yogurtsMorell, Pere; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014High hydrostatic pressure treatment provides persimmon good characteristics to formulate milk-based beverages with enhanced functionalityHernández-Carrión, María; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID ; Quiles, Amparoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-jun-2015How to enhance satiating ability: rheological and structural approaches related to oral processing of yogurtMorell, Pere; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2015How is an ideal satiating yogurt described? A case study with added-protein yogurtsMorell, Pere; Piqueras-Fiszman, Betina; Hernando, Isabel; Fiszman, Susana CSIC ORCID artículo