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Navegación por Autor Helgerson, Laura

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessCistueL_JCerealSci_2022.pdf.jpgmar-2022Genetic basis of barley contributions to beer flavorSayre-Chavez, Brooke; Bettenhausen, Harmonie; Windes, Sarah; Aron, Patricia; Cistué Sola, Luis CSIC ORCID ; Fisk, Scott; Helgerson, Laura; Heuberger, Adam L.; Tynane, Sean; Hayes, Patrick; Muñoz-Amatriaín, María CSIC ORCIDartículo
openAccessCistueL_JAmSocBrewChem-2_2017.pdf.jpg2017Malt modification and Its effects on the contributions of barley genotype to beer flavorHerb, Dustin; Filichkina, Tanya; Fisk, Scott P.; Helgerson, Laura; Hayes, Patrick M.; Benson, Amanda; Vega, Veronica; Carey, Daniel; Thiel, Randy; Cistué Sola, Luis CSIC ORCID ; Jennings, Rebecca; Monsour, Robert; Tynan, Sean; Vinkemeier, Kristi; Li, Yueshu; Nguygen, Andrew; Onio, Aaron; Meints, Brigid; Moscou, Matthew J.; Romagosa, Ignacio; Thomas, William T. B.artículo
openAccessCasasAM_FrontPlantSci_2020.pdf.jpgnov-2020Perspectives on Low Temperature Tolerance and Vernalization Sensitivity in Barley: Prospects for Facultative Growth HabitMuñoz-Amatriaín, María CSIC ORCID; Hernandez, Javier; Herb, Dustin; Baenziger, P. Stephen; Bochard, Anne Marie; Capettini, Flavio; Casas Cendoya, Ana María CSIC ORCID ; Cuesta-Marcos, Alfonso CSIC; Einfeldt, Claus; Fisk, Scott; Genty, Amelie; Helgerson, Laura; Herz, Markus; Hu, Gongshe; Igartua Arregui, Ernesto CSIC ORCID ; Karsaï, Ildikó; Nakamura, Toshiki; Sato, Kazuhiro; Smith, Kevin; Stockinger, Eric; Thomas, William; Hayes, Patrickartículo