Mostrando resultados 12 a 28 de 28
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2022 | Greater bioavailability of xanthophylls compared to carotenes from orange juice (high-pressure processed, pulsed electric field treated, low-temperature pasteurised, and freshly squeezed) in a crossover study in healthy individuals | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Martín-Belloso, Olga; Blanco, Inmaculada; Herrero, Carmen CSIC ORCID; Elez-Martínez, Pedro; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | jul-2003 | High-Pressurized Orange Juice Consumption Affects Plasma Vitamin C, Antioxidative Status and Inflammatory Markers in Healthy Humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2007 | In vitro bioaccessibility of carotenoids and tocopherols from fruits and vegetables | Granado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero, Carmen CSIC ORCID; Blanco, Inmaculada; Pérez-Sacristán, Belén; Blázquez-García, Silvia | artículo |
closedAccess | | 2005 | Intake of Mediterranean vegetable soup treated by pulsed electric fields affects plasma vitamin C and antioxidant biomarkers in humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | feb-2010 | Lutein bioavailability from lutein ester-fortified fermented milk: in vivo and in vitro study | Granado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, Belén | artículo |
closedAccess | | 2010 | Lutein-enriched frankfurter-type products: Physicochemical characteristics and lutein in vitro bioaccessibility | Granado Lorencio, Fernando; López López, Inés CSIC; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Pérez-Sacristán, B. | artículo |
closedAccess | | mar-2006 | Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1-feb-2008 | Modified-atmosphere packaging (MAP) does not affect the bioavailability of tocopherols and carotenoids from broccoli in humans: A cross-over study | Granado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero-Barbudo, Carmen; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martínez, José Antonio; Pérez-Sacristán, Belén; Blanco-Navarro, Inmaculada | artículo |
closedAccess | | 2006 | Nutritional approach for designing meat-based functional food products with nuts | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Herrero, Carmen CSIC ORCID; Blanco, Inmaculada | artículo |
openAccess | | jun-2005 | Productos cárnicos funcionales preparados con nuez. Evaluación del efecto funcional. Parte 3 | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
closedAccess | | oct-2004 | Pulsed electric fields–processed orange juice consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes in healthy humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2007 | Short and mid-term bioavailability of flavanones from oranges in humans | Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | Simultaneous determination of vitamins A, E and 25-OH-vitamin D: Application in clinical assessments | Granado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero, Carmen CSIC ORCID; Blanco, Inmaculada; Blázquez-García, Silvia; Pérez-Sacristán, Belén | artículo |
closedAccess | | 2008 | Simultaneous measurement of retinol, α-tocopherol and six carotenoids in human plasma by using an isocratic reversed-phase HPLC method | Karppi, Jouni; Nurmi, Tarja; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Nyyssönen, Kristiina | artículo |
openAccess | | mar-2010 | Suplementación con luteína en sujetos mayores de 50 años: Estudio de biomarcadores en suero y función visual durante un año | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Castro Feito, J.; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, Belén | póster de congreso |
openAccess | | 2012 | The antioxidant status response to low fat- and walnut paste-enriched meat differs in volunteers at high cardiovascular risk carrying different PON-1 polymorphisms | Sánchez-Muniz, F. J.; Canales, Ángeles CSIC ORCID; Nus, M.; Bastida, Sara; Guillen, M. D.; Corella, Dolores; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Benedí, Juana | artículo |
openAccess | | 2013 | Vitaminas | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando | capítulo de libro |