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Navegación por Autor Graciani Constante, Enrique

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess807.pdf.jpg30-ago-1997Bibliographical summary on high performance liquid chromatography of lipids: IV 1985-1994Graciani Constante, Enrique CSIC; Janer del Valle, Mª L.; Maestro Durán, R.artículo
openAccessElaidizacion.pdf.jpg30-jun-2003Cinética de la reacción de elaidización del ácido oleico durante la desodorización y/o refinación física industrial de las grasas comestiblesLeón Camacho, Manuel CSIC ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
openAccess561.pdf.jpg30-mar-2009Different fattening systems of Iberian pig according to 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fatViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Narváez-Rivas, Mónica CSIC; Vicario, Isabel M.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel CSIC artículo
openAccessTermodinamicas_98.pdf.jpgabr-1998Estudio teórico de algunas propiedades termodinámicas de los ácidos grasos obtenidos como destilados en la desodorización de aceites comestiblesPrieto González, María Manuela; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Lombardía Prendes, María Isabel CSIC; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
openAccessDeodorization.pdf.jpg30-sep-2004Formation of stigmasta-3,5-diene in olive oil during deodorization and/or physical refining using nitrogen as stripping gasLeón Camacho, Manuel CSIC ; Álvarez-Serrano, M.; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993La calidad del aceite de oliva virgen: posibles nuevos criterios para su evaluaciónHidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Navas-Fernández, Miguel; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; León Camacho, Manuel CSIC ; Lanzón, Augusto CSIC; Maestro Durán, R.; Janer del Valle, Mª L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
openAccess2324000_B1.pdf.jpg14-may-2010Método de control analítico de la carne de cerdo ibérico para determinar su régimen de cebado antes del sacrificioLeón Camacho, Manuel CSIC ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Graciani Constante, Enrique CSICpatente
openAccess541.pdf.jpg30-nov-2008A multivariate study of the triacylglycerols composition of the subcutaneous adipose tissue of Iberian pig in relation to the fattening diet and genotypeViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Vicario, Isabel M.; Escudero Gilete, M. L.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel CSIC artículo
openAccess621.pdf.jpg30-dic-2009A new hypothesis concerning continuous distillation with stripping gas and its application in the physical refining of edible oilsLeón Camacho, Manuel CSIC ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Prieto González, María Manuela; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-1995Oleuropein on lipid and fatty acid composition of rat heartRuiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Muriana, Francisco J. G. CSIC ORCID ; Maestro Durán, R.; Graciani Constante, Enrique CSICartículo
openAccess994.pdf.jpg30-jun-1994Physical refining of edible oils using nitrogen as stripping gas. Process optimizationGraciani Constante, Enrique CSIC; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Rodríguez Berbel, Francisco CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessES2272181B1.pdf.jpg1-abr-2008Procedimiento de eliminación de los alcoholes grasos productores de ceras acoplado a desodorización neutralizante en la refinación física de los aceites comestiblesBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Graciani Constante, Enrique CSIC; Prieto González, María Manuelapatente