Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 30-ago-1997 | Bibliographical summary on high performance liquid chromatography of lipids: IV 1985-1994 | Graciani Constante, Enrique CSIC; Janer del Valle, Mª L.; Maestro Durán, R. | artículo |
openAccess | | 30-jun-2003 | Cinética de la reacción de elaidización del ácido oleico durante la desodorización y/o refinación física industrial de las grasas comestibles | León Camacho, Manuel CSIC ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Graciani Constante, Enrique CSIC | artículo |
openAccess | | 30-mar-2009 | Different fattening systems of Iberian pig according to 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fat | Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Narváez-Rivas, Mónica CSIC; Vicario, Isabel M.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel CSIC | artículo |
openAccess | | abr-1998 | Estudio teórico de algunas propiedades termodinámicas de los ácidos grasos obtenidos como destilados en la desodorización de aceites comestibles | Prieto González, María Manuela; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Lombardía Prendes, María Isabel CSIC; Graciani Constante, Enrique CSIC | artículo |
openAccess | | 30-sep-2004 | Formation of stigmasta-3,5-diene in olive oil during deodorization and/or physical refining using nitrogen as stripping gas | León Camacho, Manuel CSIC ; Álvarez-Serrano, M.; Graciani Constante, Enrique CSIC | artículo |
closedAccess | | 1993 | La calidad del aceite de oliva virgen: posibles nuevos criterios para su evaluación | Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Navas-Fernández, Miguel; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; León Camacho, Manuel CSIC ; Lanzón, Augusto CSIC; Maestro Durán, R.; Janer del Valle, Mª L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Graciani Constante, Enrique CSIC | artículo |
openAccess | | 14-may-2010 | Método de control analítico de la carne de cerdo ibérico para determinar su régimen de cebado antes del sacrificio | León Camacho, Manuel CSIC ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Graciani Constante, Enrique CSIC | patente |
openAccess | | 30-nov-2008 | A multivariate study of the triacylglycerols composition of the subcutaneous adipose tissue of Iberian pig in relation to the fattening diet and genotype | Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Vicario, Isabel M.; Escudero Gilete, M. L.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel CSIC | artículo |
openAccess | | 30-dic-2009 | A new hypothesis concerning continuous distillation with stripping gas and its application in the physical refining of edible oils | León Camacho, Manuel CSIC ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Prieto González, María Manuela; Graciani Constante, Enrique CSIC | artículo |
closedAccess | | ene-1995 | Oleuropein on lipid and fatty acid composition of rat heart | Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Muriana, Francisco J. G. CSIC ORCID ; Maestro Durán, R.; Graciani Constante, Enrique CSIC | artículo |
openAccess | | 30-jun-1994 | Physical refining of edible oils using nitrogen as stripping gas. Process optimization | Graciani Constante, Enrique CSIC; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Rodríguez Berbel, Francisco CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1-abr-2008 | Procedimiento de eliminación de los alcoholes grasos productores de ceras acoplado a desodorización neutralizante en la refinación física de los aceites comestibles | Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Graciani Constante, Enrique CSIC; Prieto González, María Manuela | patente |