English   español  

Navegación por Autor Gonzalo-Diago, A.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 17 a 32 de 32 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessjun-2015Perfil aminoacídico de mostos blancos de variedades minoritarias de la D.O.Ca. RiojaMartínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; López Rituerto, Eva CSIC; García-Escudero, E. CSICpóster de congreso
openAccessjun-2015Perfil aromático de vinos blancos elaborados con variedades minoritarias de la D.O.Ca. RiojaMartínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; López Rituerto, Eva CSIC; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Phenolic compounds: types, effects and researchGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDlibro
openAccessmar-2015Primeros resultados experimentales de elaboración de vinos espumosos con la variedad Tempranillo blancoMartínez García, Juana CSIC; Superviola, Julián; López Rituerto, Eva CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Prohexadione-Calcium as a Regulator of Vine Growth: Effect on the Physical-Chemical Characteristics of Wine GrapesGonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Ortigosa, N.; Dizy, Marta; Martínez-Soria, M. T.; Sanz-Asensio, J.; Echávarri-Granado, José Federico; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Propiedades gustativas de los vinos tintos y su relación con la composición química no-volátilFernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Dizy, Martaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2016Replacement of sulfur dioxide by hydroxytyrosol in white wine: Influence on both quality parameters and sensoryRaposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Zafrilla, Pilar; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Cantos Villar, Emmaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Study of perceptions implicated in masking wines bitterness and selection of phenolic compounds with ability to predict bitternessGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Study of the Effect of Low Molecular Weight Phenols in the In-Mouth Sensory Perception of High Molecular Weight Phenols in wines. An approach to taste-taste and taste-astringency interactionsGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2016Study of the volatil profile of minority white varietiesGonzalo-Diago, A. CSIC; Terroba Pérez, Estela; García-Escudero, E. CSIC; Martínez García, Juana CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Taste and mouthfeel properties of red wines proanthocyanidins and their relation to the chemical compositionGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Understanding the relationship between wine phenolic compounds and sensory properties: Bitterness and astringencyGarde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCIDcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-nov-2017Vineyard water status assessment by non-destructive, proximal, NIR spectroscopyFernández-Novales, Juan CSIC; Gutiérrez, Salvador CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2013Vinos reconstituidos: Efecto de los compuestos de bajo peso molecular en la percepción gustativa de los compuestos fenólicos de alto peso molecular y viceversaGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Wine aging and spoilageRubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Bordiga. M.capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2013Wines reconstitution strategy: a thorough study of the effect of low molecular weight phenols in the in-mouth sensory perception of high molecular weight phenols and vice versaGonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCIDpóster de congreso