Mostrando resultados 17 a 32 de 32
< Anterior
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | jun-2015 | Perfil aminoacídico de mostos blancos de variedades minoritarias de la D.O.Ca. Rioja | Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; López Rituerto, Eva CSIC; García-Escudero, E. CSIC | póster de congreso |
openAccess | | jun-2015 | Perfil aromático de vinos blancos elaborados con variedades minoritarias de la D.O.Ca. Rioja | Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; López Rituerto, Eva CSIC; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2017 | Phenolic compounds: types, effects and research | Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID | libro |
openAccess | | mar-2015 | Primeros resultados experimentales de elaboración de vinos espumosos con la variedad Tempranillo blanco | Martínez García, Juana CSIC; Superviola, Julián; López Rituerto, Eva CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2012 | Prohexadione-Calcium as a Regulator of Vine Growth: Effect on the Physical-Chemical Characteristics of Wine Grapes | Gonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; Ortigosa, N.; Dizy, Marta; Martínez-Soria, M. T.; Sanz-Asensio, J.; Echávarri-Granado, José Federico; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2013 | Propiedades gustativas de los vinos tintos y su relación con la composición química no-volátil | Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Avizcuri, J. M. CSIC; González Hernández, Marivel CSIC; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Dizy, Marta | artículo |
closedAccess | | ene-2016 | Replacement of sulfur dioxide by hydroxytyrosol in white wine: Influence on both quality parameters and sensory | Raposo, Rafaela; Ruiz-Moreno, María José; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Puertas, Belén; Moreno Rojas, José Manuel; Zafrilla, Pilar; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Guerrero, Raúl F.; Cantos Villar, Emma | artículo |
closedAccess | | jul-2013 | Study of perceptions implicated in masking wines bitterness and selection of phenolic compounds with ability to predict bitterness | Gonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | jul-2013 | Study of the Effect of Low Molecular Weight Phenols in the In-Mouth Sensory Perception of High Molecular Weight Phenols in wines. An approach to taste-taste and taste-astringency interactions | Gonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | jun-2016 | Study of the volatil profile of minority white varieties | Gonzalo-Diago, A. CSIC; Terroba Pérez, Estela; García-Escudero, E. CSIC; Martínez García, Juana CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Taste and mouthfeel properties of red wines proanthocyanidins and their relation to the chemical composition | Gonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2017 | Understanding the relationship between wine phenolic compounds and sensory properties: Bitterness and astringency | Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 5-nov-2017 | Vineyard water status assessment by non-destructive, proximal, NIR spectroscopy | Fernández-Novales, Juan CSIC; Gutiérrez, Salvador CSIC ORCID; Gonzalo-Diago, A. CSIC | comunicación de congreso |
closedAccess | | jun-2013 | Vinos reconstituidos: Efecto de los compuestos de bajo peso molecular en la percepción gustativa de los compuestos fenólicos de alto peso molecular y viceversa | Gonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2018 | Wine aging and spoilage | Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Martínez García, Juana CSIC; Gonzalo-Diago, A. CSIC; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; Bordiga. M. | capítulo de libro |
closedAccess | | may-2013 | Wines reconstitution strategy: a thorough study of the effect of low molecular weight phenols in the in-mouth sensory perception of high molecular weight phenols and vice versa | Gonzalo-Diago, A. CSIC; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID | póster de congreso |