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Navegación por Autor González-Arenzana, L.

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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2018Wine aroma evolution throughout alcoholic fermentation sequentially inoculated with non- Saccharomyces/Saccharomyces yeastsEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2018Wine aromatic compound production and fermentative behaviour within different non-Saccharomyces species and clonesEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
openAccess1-s2.0-S2665927123002071-main.pdf.jpg2023Wine corks decontamination using plasma activated waterSainz-García, Ana; González-Marcos, Ana; Múgica-Vidal, Rodolfo; Muro-Fraguas, Ignacio; Gallarta-González, Félix; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Santamaría, Pilar CSIC; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Sainz-García, Elisa; Alba-Elías, Fernandoartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-feb-2015Yeast inactivation by PEF in red wineLópez-Giral, Noelia; Solchaga-Las Peñas, M.; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessfoods-12-02755-v2.pdf.jpg20-jul-2023Yeasts Inoculation Effect on Bacterial Development in Carbonic Maceration Wines ElaborationGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Olarte, Carmen; Sanz, Susanaartículo