English   español  

Navegación por Autor González Tomás, Luis

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 4 a 22 de 22 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessPoster Ibereo04.pdf.jpg9-sep-2004Effect of milk fat content on the flour behaviour of custard dessertsTárrega, Amparo CSIC ORCID; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2007Flavour release and perception from model dairy custardsGonzález Tomás, Luis; Bayarri, Sara CSIC; Taylor, Andrew J.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2009Flow behaviour of inulin-enriched dairy desserts: Influence of inulin average chain lengthGonzález Tomás, Luis; Bayarri, Sara CSIC; Coll-Marqués, José; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
openAccessPoster COST-Dijon.pdf.jpgabr-2005Functional role of starch and kappa-carrageenan on the rheology and flavour of a custard dessert (COST 921 recipe)González Tomás, Luis; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2004Influence of type, concentration and flow behaviour of hydrocolloid solutions on aroma perceptionGonzález Tomás, Luis; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
openAccessPoster Barcelona.pdf.jpg17-may-2004Influencia de la adición de inulina en el comportamiento de flujo y en el sabor de natillas de vainillaTárrega, Amparo CSIC ORCID; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Influencia de la grasa en la liberación y percepción del sabor de postres lácteos gelificadosBayarri, Sara CSIC; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
openAccessInulina.pdf.jpg15-sep-2004Influencia de la Inulina en la viscoelasticidad y en la textura de natillas de vainillaGonzález Tomás, Luis; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
closedAccesssep-2009Inulin-enriched dairy desserts: Physicochemical and sensory aspectsGonzález Tomás, Luis; Bayarri, Sara CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2006Relation between consumers' perceptions of color and texture of dairy desserts and instrumental measurements using a generalized Procrustes analysisGonzález Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Rheology and microstructure of custard model systems with cross-linked waxy maize starchVélez Ruiz, Jorge; Hernando, Isabel; González Tomás, Luis; Pérez-Munuera, Isabel; Quiles, Amparo; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Lluch, María Ángeles; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Rheology of dairy custard model systems: Influence of milk -fat and hydrocolloid typeVélez Ruiz, Jorge; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Rheology, flavour release and perception of low-fat dairy dessertsGonzález Tomás, Luis; Bayarri, Sara CSIC; Taylor, Andrew J.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
openAccessPangborn.Poster.pdf.jpgago-2004Sensory evaluation of vanilla dairy desserts by free choice profileGonzález Tomás, Luis; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2006Sensory evaluation of vanilla-dairy desserts by repertory grid method and free choice profileGonzález Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2011Texture perceived on inulin-enriched low-fat semisolid dairy desserts. Rheological and structural basisBayarri, Sara CSIC; González Tomás, Luis; Hernando, Isabel; Lluch, María Ángeles; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg5-jul-2010Texture perceived on inulin-enriched low-fat semisolid dairy desserts. Rheological and structural basisBayarri, Sara CSIC; González Tomás, Luis; Hernando, Isabel; Lluch, María Ángeles; Costell Ibáñez, Elvira CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2009Viscoelastic properties of aqueous and milk systems with carboxymethyl celluloseBayarri, Sara CSIC; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2008Viscoelasticity of inulin-starch-based dairy systems. Influence of inulin average chain lengthGonzález Tomás, Luis; Coll-Marqués, José; Costell Ibáñez, Elvira CSIC artículo