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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 9-sep-2004 | Effect of milk fat content on the flour behaviour of custard desserts | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | presentación |
closedAccess | | may-2007 | Flavour release and perception from model dairy custards | González Tomás, Luis; Bayarri, Sara CSIC; Taylor, Andrew J.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | jun-2009 | Flow behaviour of inulin-enriched dairy desserts: Influence of inulin average chain length | González Tomás, Luis; Bayarri, Sara CSIC; Coll-Marqués, José; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
openAccess | | abr-2005 | Functional role of starch and kappa-carrageenan on the rheology and flavour of a custard dessert (COST 921 recipe) | González Tomás, Luis; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | presentación |
closedAccess | | feb-2004 | Influence of type, concentration and flow behaviour of hydrocolloid solutions on aroma perception | González Tomás, Luis; Carbonell, Inmaculada CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
openAccess | | 17-may-2004 | Influencia de la adición de inulina en el comportamiento de flujo y en el sabor de natillas de vainilla | Tárrega, Amparo CSIC ORCID; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | presentación |
closedAccess | | 2008 | Influencia de la grasa en la liberación y percepción del sabor de postres lácteos gelificados | Bayarri, Sara CSIC; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
openAccess | | 15-sep-2004 | Influencia de la Inulina en la viscoelasticidad y en la textura de natillas de vainilla | González Tomás, Luis; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | presentación |
closedAccess | | sep-2009 | Inulin-enriched dairy desserts: Physicochemical and sensory aspects | González Tomás, Luis; Bayarri, Sara CSIC; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | dic-2006 | Relation between consumers' perceptions of color and texture of dairy desserts and instrumental measurements using a generalized Procrustes analysis | González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 2006 | Rheology and microstructure of custard model systems with cross-linked waxy maize starch | Vélez Ruiz, Jorge; Hernando, Isabel; González Tomás, Luis; Pérez-Munuera, Isabel; Quiles, Amparo; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Lluch, María Ángeles; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 2005 | Rheology of dairy custard model systems: Influence of milk -fat and hydrocolloid type | Vélez Ruiz, Jorge; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 2008 | Rheology, flavour release and perception of low-fat dairy desserts | González Tomás, Luis; Bayarri, Sara CSIC; Taylor, Andrew J.; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
openAccess | | ago-2004 | Sensory evaluation of vanilla dairy desserts by free choice profile | González Tomás, Luis; Tárrega, Amparo CSIC ORCID; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | presentación |
closedAccess | | feb-2006 | Sensory evaluation of vanilla-dairy desserts by repertory grid method and free choice profile | González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | jun-2011 | Texture perceived on inulin-enriched low-fat semisolid dairy desserts. Rheological and structural basis | Bayarri, Sara CSIC; González Tomás, Luis; Hernando, Isabel; Lluch, María Ángeles; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | 5-jul-2010 | Texture perceived on inulin-enriched low-fat semisolid dairy desserts. Rheological and structural basis | Bayarri, Sara CSIC; González Tomás, Luis; Hernando, Isabel; Lluch, María Ángeles; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | mar-2009 | Viscoelastic properties of aqueous and milk systems with carboxymethyl cellulose | Bayarri, Sara CSIC; González Tomás, Luis; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |
closedAccess | | oct-2008 | Viscoelasticity of inulin-starch-based dairy systems. Influence of inulin average chain length | González Tomás, Luis; Coll-Marqués, José; Costell Ibáñez, Elvira CSIC | artículo |