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Navegación por Autor Giménez, María J.

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openAccessStimulatory_Sanchez_Art2020.pdf.jpg2019Stimulatory Response of Celiac Disease Peripheral Blood Mononuclear Cells Induced by RNAi Wheat Lines Differing in Grain Protein CompositionSánchez-León, Susana CSIC ORCID; Giménez, María J. CSIC ORCID; Comino, Isabel; Sousa Martín, Carolina; López-Casado, Miguel Ángel; Torres, María Isabel; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessbread_wheat_Barro.pdf.jpgmar-2016Targeting of prolamins by RNAi in bread wheat: effectiveness of seven silencing-fragment combinations for obtaining lines devoid of coeliac disease epitopes from highly immunogenic gliadinsBarro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Lehisa, Julio C. M.; Giménez, María J. CSIC ORCID; García-Molina, María D.; Ozuna, Carmen CSIC ORCID; Comino, Isabel; Sousa Martín, Carolina; Gil Humanes, Javier CSICartículo
openAccessnutrients-10-01964.pdf.jpg12-dic-2018The dietary intervention of transgenic low-gliadin wheat bread in patients with non-celiac gluten sensitivity (NCGS) showed no differences with gluten free diet (GFD) but provides better gut microbiota profileHaro, Carmen CSIC ORCID; Villatoro Pulido, Myriam CSIC; Vaquero, Luis; Pastor, Jorge; Giménez, María J. CSIC ORCID; Ozuna, Carmen CSIC ORCID; Sánchez-León, Susana CSIC ORCID; García-Molina, María D.; Segura, Verónica; Comino, Isabel; Sousa Martín, Carolina; Vivas, Santiago; Landa, Blanca B. CSIC ORCID ; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessintrogression_RNAi _Gil.pdf.jpg24-sep-2012The Introgression of RNAi Silencing of γ-Gliadins into Commercial Lines of Bread Wheat Changes the Mixing and Technological Properties of the DoughGil Humanes, Javier CSIC; Pistón, Fernando CSIC ORCID; Giménez, María J. CSIC ORCID; Martín, Antonio CSIC ORCID ; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccessMajor_Celiac_Disease.pdf.jpg29-abr-2021The α-Gliadins in Bread Wheat: Effect of Nitrogen Treatment on the Expression of the Major Celiac Disease Immunogenic Complex in Two RNAi Low-Gliadin LinesSánchez-León, Susana CSIC ORCID; Giménez, María J. CSIC ORCID; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccesstransgenicos.pdf.jpg2019Transgénicos en agriculturaGiménez, María J. CSIC ORCID; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2012Up-regulation of resistance gene analogs (RGA) in chickpea in the early response to Fusarium wiltGutiérrez, Natalia CSIC ORCID; Giménez, María J. CSIC ORCID; Torres, Ana M.; Atienza, Sergio G. CSIC ORCID ; Ávila, Carmen M.; Palomino, Carmen CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Variantes del complejo inmunogénico de las alfa gliadinas en trigo: origen y evolución del péptido 33-merOzuna, Carmen CSIC ORCID; Lehisa, Julio C. M.; Giménez, María J. CSIC ORCID; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess20-dic-2022Weed vegetation, crop yield and quality and management of 26 wheat fields of Mediterranean SpainHernández-Plaza, Ana; Bastida, F. CSIC ORCID; Gibson, David J.; Barro Losada, Francisco CSIC ORCID ; Giménez, María J. CSIC ORCID; Pallavicini, Yésica CSIC ORCID; Izquierdo, Jordi; González-Andújar, José Luis CSIC ORCID dataset