English   español  

Navegación por Autor Gil Muñoz, M.ª Isabel

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 69 a 76 de 76 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessAlbolafio2021Chemosphere.pdf.jpg15-oct-2021Strategies for Mitigating Chlorinated Disinfection Byproducts in Wastewater Treatment PlantsAlbolafio Deltell, Sofía; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; García, Francisca; Simón Andreu, Pedro J.; Abellán Soler, Manuel; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessene-2010Suitability of aqueous chlorine dioxide versus sodium hypochlorite as an effective sanitizer for preserving quality of fresh-cut lettuce while avoiding by-product formationLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Martínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccesssep-2016Suitability of different Escherichia coli enumeration techniques to assess the microbial quality of different irrigation water sourcesTruchado, Pilar CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Pedrero Salcedo, Francisco ; Alarcón Cabañero, Juan José CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-oct-2010Treatments to Assure Safety of Fresh-Cut Fruits and VegetablesGil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccess9-oct-2008Ultraviolet-C and Induced Stilbenes Control Ochratoxigenic Aspergillus in GrapesSelma, María Victoria CSIC ORCID ; Freitas, Paula M.; Almela, Luis; González-Barrio, Rocío CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Suslow, Trevor; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessLopezG2020FrontSusFoodSys.pdf.jpg2020Use of Chlorine Dioxide to Treat Recirculated Process Water in a Commercial Tomato Packinghouse: Microbiological and Chemical RisksLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
openAccessjun-2003Uso del ozono en la higienización de frutas y hortalizasGil Muñoz, M.ª Isabel; Periago, Paula María; Beltrán Riquelme, Davidartículo
closedAccessene-2002Vitamin C retention in fresh-cut potatoesTudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo