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Navegación por Autor Gil Muñoz, M.ª Isabel

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessTruchado2021FoodMicrobiol.pdf.jpgdic-2021Peroxyacetic acid and chlorine dioxide unlike chlorine induce viable but non-culturable (VBNC) stage of Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7 in wash waterTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
closedAccess9-abr-2002Phenolic Compounds and Related Enzymes Are Not Rate-Limiting in Browning Development of Fresh-Cut PotatoesCantos Villar, Emma; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccess2004Polyphenolic compounds of Mediterranean Lamiaceae and investigation of orientational effects on Acanthoscelides obtectus (Say)Regnault-Roger, Catherine; Ribodeau, Michel; Hamraoui, Abdelhaziz; Bareau, Isabelle; Blanchard, Patrice; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID artículo
openAccess16-ene-2020Post-process treatments are effective strategies to reduce Listeria monocytogenes on the surface of leafy greens: A pilot studyTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Elsser-Gravesen, Anne; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
closedAccess4-ago-2007Potential microbial risk factors related to soil amendments and irrigation water of potato cropsSelma, María Victoria CSIC ORCID ; Allende, Ana CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Elizaquível, P.; Aznar, Rosa CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessAlbolafio2021FoodControl.pdf.jpgmar-2021Practical applications of sensor-based methodologies for monitoring peracetic acid (PAA) as a disinfectant of fresh produce wash waterAlbolafio Deltell, Sofía; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Hernández Acosta, Natalia; Ortuño, Joaquín Ángel; Allende, Ana CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessjul-2009Prevention of Escherichia coli cross-contamination by different commercial sanitizers during washing of fresh-cut lettuceLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccess2102330_B1.pdf.jpg16-mar-1998Procedimiento para la conservación de semillas de granada en frescoArtés Calero, Francisco; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Martínez López, Juan Antoniopatente
closedAccess12-may-2006Quality Changes and Nutrient Retention in Fresh-Cut versus Whole Fruits during StorageGil Muñoz, M.ª Isabel; Aguayo, Encarnación; Kadel, Adel A.artículo
closedAccessjun-2002Quality changes in fresh cut tomato as affected by modified atmosphere packagingArtés-Hernández, Francisco; Conesa, María Ángeles CSIC; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessabr-2003Quality improvement of Pleurotus mushrooms by modified atmosphere packaging and moisture absorbersVillaescusa, Raquel CSIC; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessLopezGal2021CurrOpFoodSci.pdf.jpgabr-2021Recent progress on the management of the industrial washing of fresh produce with a focus on microbiological risksLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo de revisión
closedAccess12-abr-2007Respiration rate response of four baby leaf Brassica species to cutting at harvest and fresh-cut washingMartínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Allende, Ana CSIC ORCID ; Cortés-Galera, Yolanda; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccess7-mar-2008Role of commercial sanitizers and washing systems on epiphytic microorganisms and sensory quality of fresh-cut escarole and lettuceAllende, Ana CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Villaescusa, Raquel CSIC; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessAlbolafio2021Chemosphere.pdf.jpg15-oct-2021Strategies for Mitigating Chlorinated Disinfection Byproducts in Wastewater Treatment PlantsAlbolafio Deltell, Sofía; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; García, Francisca; Simón Andreu, Pedro J.; Abellán Soler, Manuel; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessene-2010Suitability of aqueous chlorine dioxide versus sodium hypochlorite as an effective sanitizer for preserving quality of fresh-cut lettuce while avoiding by-product formationLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Martínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccesssep-2016Suitability of different Escherichia coli enumeration techniques to assess the microbial quality of different irrigation water sourcesTruchado, Pilar CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Pedrero Salcedo, Francisco ; Alarcón Cabañero, Juan José CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-oct-2010Treatments to Assure Safety of Fresh-Cut Fruits and VegetablesGil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccess9-oct-2008Ultraviolet-C and Induced Stilbenes Control Ochratoxigenic Aspergillus in GrapesSelma, María Victoria CSIC ORCID ; Freitas, Paula M.; Almela, Luis; González-Barrio, Rocío CSIC ORCID; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Suslow, Trevor; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessLopezG2020FrontSusFoodSys.pdf.jpg2020Use of Chlorine Dioxide to Treat Recirculated Process Water in a Commercial Tomato Packinghouse: Microbiological and Chemical RisksLópez-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID artículo