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Navegación por Autor Gil Muñoz, M.ª Isabel

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess19-ene-2007Identification of New Flavonoid Glycosides and Flavonoid Profiles To Characterize Rocket Leafy Salads (Eruca vesicaria and Diplotaxis tenuifolia)Martínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Llorach, Rafael CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
closedAccessdic-2007Impact of combined postharvest treatments (UV-C light, gaseous O3, superatmospheric O2 and high CO2) on health promoting compounds and shelf-life of strawberriesAllende, Ana CSIC ORCID ; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Buendía, Begoña CSIC; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccess2010Impact of Organic Soil Amendments on Phytochemicals and Microbial Quality of Rocket Leaves (Eruca sativa)Selma, María Victoria CSIC ORCID ; Martínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Allende, Ana CSIC ORCID ; Ros Muñoz, Margarita Matilde; Hernández Fernández, María Teresa; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccessdic-2008Impact of Wash Water Quality on Sensory and Microbial Quality, Including Escherichia coli Cross-Contamination, of Fresh-Cut EscaroleAllende, Ana CSIC ORCID ; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Villaescusa, Raquel CSIC; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccess26-ene-2001In Vitro Availability of Flavonoids and Other Phenolics in Orange JuiceTomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
closedAccess7-sep-2002Induction of Antioxidant Flavonol Biosynthesis in Fresh-Cut Potatoes. Effect of Domestic CookingTudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Cantos Villar, Emma; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccess4-abr-2003Influence of Industrial Processing on Orange Juice Flavanone Solubility and Transformation to Chalcones under Gastrointestinal ConditionsGil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Ferreres, Federico CSIC ORCIDartículo
closedAccessjul-2002Influence of modified atmosphere packaging on quality, vitamin C and phenolic content of artichokes (Cynara scolymus L.)Gil-Izquierdo, Ángel CSIC ORCID; Conesa, María Ángeles CSIC; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccess29-mar-2022Innovative and sustainable solutions to reduce postharvest lossesGil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessJEQ-2018.pdf.jpg2-ago-2018Irrigating Lettuce with Wastewater Effluent: Does Disinfection with Chlorine Dioxide Inactivate Viruses?López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Randazzo, Walter CSIC ORCID; Vasquez, A.; Sánchez Moragas, Gloria CSIC ORCID; Tombini Decol, L.; Aznar, Rosa CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
closedAccess13-jun-2003l-Galactono-γ-Lactone Dehydrogenase Activity and Vitamin C Content in Fresh-Cut Potatoes Stored under Controlled AtmospheresTudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Hernández, José Antonio CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Espín de Gea, Juan Carlos CSIC ORCID artículo
closedAccessene-2011Low oxygen levels and light exposure affect quality of fresh-cut Romaine lettuceMartínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCID; Luna, Consuelo; Allende, Ana CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessWO2012066165A2.pdf.jpg24-may-2012Method and associated system for detecting and analysing pathogenic agents and/or agents capable of causing the deterioration of food of vegetable originGil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, Davidsolicitud de patente
openAccessWO2006037833A1.pdf.jpg13-abr-2006Method of preparing ready-to-eat or minimally-processed artichoke (CYNARA SCOLYMUS L.) and minimally-processed artichokes thus obtalned.Gil Muñoz, M.ª Isabel; Marín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Tudela, Juan Antonio CSIC ORCIDpatente
openAccessES2382516A1.pdf.jpg11-jun-2012Método y sistema asociado para la detección y el análisis de agentes patógenos y/o capaces de causar el deterioro en alimentos vegetalesGil Muñoz, M.ª Isabel; Selma, María Victoria CSIC ORCID ; López-Gálvez, Francisco CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID ; Beltrán Riquelme, Davidsolicitud de patente
closedAccess8-nov-2008Microbial Quality and Bioactive Constituents of Sweet Peppers from Sustainable Production SystemsMarín Fernández, Alicia CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Flores, Pilar; Hellín, Pilar; Selma, María Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessoct-2006Microbial, nutritional and sensory quality of rocket leaves as affected by different sanitizersMartínez-Sánchez, Ascensión CSIC; Allende, Ana CSIC ORCID ; Bennett, Richard N.; Ferreres, Federico CSIC ORCID; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
closedAccesssep-2006Minimal processing for healthy traditional foodsAllende, Ana CSIC ORCID ; Tomás Barberán, Francisco CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabelartículo
openAccessSTE2021-Truchado.pdf.jpg30-mar-2021Monitoring of human enteric virus and coliphages throughout water reuse system of wastewater treatment plants to irrigation endpoint of leafy greensTruchado, Pilar CSIC ORCID ; Garre, Alberto; Gil Muñoz, M.ª Isabel; Simón Andreu, Pedro J.; Sánchez Moragas, Gloria CSIC ORCID; Allende, Ana CSIC ORCID artículo
openAccessTruchado2021IntJFoodMicro.pdf.jpg16-oct-2021New standards at European Union level on water reuse for agricultural irrigation: Are the Spanish wastewater treatment plants ready to produce and distribute reclaimed water within the minimum quality requirements?Truchado, Pilar CSIC ORCID ; Gil Muñoz, M.ª Isabel; López, Cecilia; Garre, Alberto; López, Román; Böhme, Carola; Allende, Ana CSIC ORCID artículo