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Navegación por Autor Garijo, P.

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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2017Screening of enzymatic activities within different enological non-Saccharomyces yeastsEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Berlanas, Carmen CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2013Screening of yeast mycoflora in winery air samples and their risk of wine contaminationOcon, A. R. E. CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Sanz, B.; Olarte, Carmen; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSICartículo
closedAccess3-may-2023Selección de levaduras no-Saccharomyces para la elaboración de vinos tintosEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2015Selección de levaduras no-Saccharomyces para mejorar la calidad de vinos tintosGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSICcomunicación de congreso
openAccessfermentation-07-00148-v3.pdf.jpg10-ago-2021Selection process of a mixed inoculum of non-saccharomyces yeasts isolated in the D.O.Ca. RiojaEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López, Rosa CSIC ORCID ; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2016SO2 tolerance in non-Saccharomyces yeastsGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Berlanas, Carmen CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2018Wine aroma evolution throughout alcoholic fermentation sequentially inoculated with non- Saccharomyces/Saccharomyces yeastsEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2018Wine aromatic compound production and fermentative behaviour within different non-Saccharomyces species and clonesEscribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCIDartículo
openAccessfoods-12-02755-v2.pdf.jpg20-jul-2023Yeasts Inoculation Effect on Bacterial Development in Carbonic Maceration Wines ElaborationGutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Olarte, Carmen; Sanz, Susanaartículo