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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | jun-2015 | Factores implicados en la alteración de los vinos tintos por levaduras Brettanomyces | Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Olarte, Carmen; Sanz, Susana | póster de congreso |
closedAccess | | feb-2017 | Genetic and phenotypic intraspecific variability of non-Saccharomyces yeasts populations from La Rioja winegrowing region (Spain) | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Berlanas, Carmen CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 28-jun-2017 | Impacto de la aplicación foliar de nitrógeno en la comunidad de bacterias lácticas de mostos y vinos | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | jul-2015 | Inactivation of Brettanomyces bruxellensis by High Hydrostatic Pressure technology | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Sevenich, Robert; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Rauh, Cornelia; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; Knorr, Dietrich; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | jul-2015 | Influence of ageing conditions on wine spoilage by Brettanomyces yeast | Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Martínez García, Juana CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 15-ago-2022 | Influence of microbial population on the characteristics of carbonic maceration wines | Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Olarte, Carmen; López-Alfaro, Isabel; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Sanz, Susana | artículo |
closedAccess | | ago-2015 | Influence of oak origin and ageing conditions on wine spoilage by Brettanomyces yeasts | Rubio Bretón, María Pilar CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Martínez García, Juana CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 21-jun-2021 | Influence of the carbonic maceration winemaking method on the colour features of Tempranillo red wines | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 30-jul-2020 | Influence of the carbonic maceration winemaking method on the physicochemical, colour, aromatic and microbiological features of tempranillo red wines | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Rosario; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; Garijo, P. CSIC ORCID; López-Alfaro, Isabel; Santamaría, Pilar CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | oct-2022 | Influence of the temperature and the origin of CO2 (anaerobiosis methodology) on the intracellular fermentation of wines made by carbonic maceration | Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Escribano-Viana, Rocío CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Sanz, Susana; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2014 | Influence of winery age and design on the distribution of airborne molds in three Rioja wine cellars | Ocon, A. R. E. CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Olarte, Carmen; Sanz, Susana | artículo |
openAccess | | jun-2015 | La aplicación foliar de metil jasmonato mejora la composición fenólica de la uva y del vino | Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2011 | Malolactic fermentation of Tempranillo wine: Contribution of the lactic acid bacteria inoculation to sensory quality and chemical composition | López Martín, Rosa CSIC; López-Alfaro, Isabel; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Tenorio, Carmen CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | abr-2013 | Microwave technology as a new tool to improve microbiological control of oak barrels: A preliminary study | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Santamaría, Pilar CSIC; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Nitrogen Sources Added to Must: Effect on the Fermentations and on the Tempranillo Red Wine Quality | Santamaría, Pilar CSIC; González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; López, Rosa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Papel del aire en la diseminación de microorganismos enológicos implicados en la calidad y sanidad del vino | Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | 20-mar-2017 | Phenylalanine and urea foliar application: Effect on grape and must microbiota | González-Arenzana, L. CSIC ORCID; Portu, Javier CSIC ORCID ; López Martín, Rosa CSIC; Garijo, P. CSIC ORCID; López Alfaro, Isabel CSIC ORCID; Garde-Cerdán, Teresa CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Presence of enological microorganisms in the grapes and the air of a vineyard during the ripening period | Garijo, P. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 23-nov-2009 | Presence of lactic bacteria in the air of a winery during the vinification period | Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC | artículo |
closedAccess | | dic-2010 | Presence of non-Saccharomycesyeasts in cellarequipment and grapejuice during harvesttime | Ocon, A. R. E. CSIC; Gutiérrez, Ana Rosa CSIC ORCID; Garijo, P. CSIC ORCID; López Martín, Rosa CSIC; Santamaría, Pilar CSIC | artículo |