Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 1-ago-2022 | Assessment of caspase activity in post mortem muscle as a way to explain characteristics of DFD beef | Fuente García, Claudia; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Oliván, Mamen; Franco, Daniel; García-Torres, Susana; Sentandreu, Miguel Ángel | artículo |
openAccess | | 3-ago-2021 | Assessment of stress by serum biomarkers in calves and their relationship to ultimate ph as an indicator of meat quality | García-Torres, Susana; Cabeza de Vaca, María; Tejerina, David; Romero Fernández, María Pilar; Ortiz, Alberto; Franco, Daniel; Sentandreu, Miguel Ángel; Oliván, Mamen | artículo |
openAccess | | 3-may-2021 | Caspase activity in post mortem muscle and its relation to cattle handling practices | Fuente-García, Claudia; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Oliván, Mamen; Franco, Daniel; García-Torres, Susana; Barron, Luis Javier R.; Sentandreu, Miguel Ángel | artículo |
openAccess | | 23-mar-2023 | Differences in Muscle Lipogenic Gene Expression, Carcass Traits and Fat Deposition among Three Iberian Pig Strains Finished in Two Different Feeding Systems | Garrido, Nicolás; Izquierdo, Mercedes; Hernández-García, Francisco I.; Núñez, Yolanda; García-Torres, Susana; Benítez Yáñez, Rita María ; Padilla, José A.; Óvilo Martín, Cristina | artículo |
openAccess | | 1-jun-2022 | Impacto del modo de transporte al matadero (mezcla o no mezcla con animales extraños) de terneros de las razas Asturiana de los Valles y Retinta en los atributos físico‑químicos y organolépticos de carne madurada. Aceptabilidad y preferencia de los consumidores | Zamuz, Sol CSIC ORCID; García-Torres, Susana; de Vaca, María Cabeza; Tejerina, David; Ortiz, Alberto; Oliván, Mamen; Sierra, Verónica; Diñeiro, Yolanda; Sentandreu, Miguel Ángel; López-Pedrouso, María; Purriños, Laura; Lorenzo, José M.; Franco, Daniel | artículo |
openAccess | | 1-dic-2021 | Perfil sensorial de la carne de vacuno de la raza Retinta procedente de dos sistemas de producción durante la maduración | Zamuz, Sol CSIC ORCID; García-Torres, Susana; de Vaca, María Cabeza; Tejerina, David; Ortiz, Alberto; Oliván, Mamen; Sentandreu, Miguel Ángel; López-Pedrouso, María; Purriños, Laura; Lorenzo, José M.; Franco, Daniel | artículo |
openAccess | | 29-oct-2018 | Search for proteomic biomarkers related to bovine pre-slaughter stress using liquid isoelectric focusing (OFFGEL) and mass spectrometry | Fuente García, Claudia; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Oliván, Mamen; García-Torres, Susana; Franco, Daniel; Zapata, Carlos; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Sensory and Physicochemical Analysis of Meat from Bovine Breeds in Different Livestock Production Systems, Pre-Slaughter Handling Conditions, and Ageing Time | López-Pedrouso, M.; Rodríguez-Vázquez, R.; Purriños, Laura; Oliván, Mamen; García-Torres, Susana; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCID; Lorenzo, José M.; Zapata, Carlos; Franco, Daniel | artículo |