English   español  

Navegación por Autor García-Torres, Susana

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 8 de 8
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessJFCA2022-Fuente.pdf.jpg1-ago-2022Assessment of caspase activity in post mortem muscle as a way to explain characteristics of DFD beefFuente García, Claudia; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Oliván, Mamen; Franco, Daniel; García-Torres, Susana; Sentandreu, Miguel Ángelartículo
openAccessanimals-11-02291-v4.pdf.jpg3-ago-2021Assessment of stress by serum biomarkers in calves and their relationship to ultimate ph as an indicator of meat qualityGarcía-Torres, Susana; Cabeza de Vaca, María; Tejerina, David; Romero Fernández, María Pilar; Ortiz, Alberto; Franco, Daniel; Sentandreu, Miguel Ángel; Oliván, Mamenartículo
openAccessjsfa.11293.pdf.jpg3-may-2021Caspase activity in post mortem muscle and its relation to cattle handling practicesFuente-García, Claudia; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Oliván, Mamen; Franco, Daniel; García-Torres, Susana; Barron, Luis Javier R.; Sentandreu, Miguel Ángelartículo
openAccessDifferences_in_Muscle_Lipogenic_Gene.pdf.jpg23-mar-2023Differences in Muscle Lipogenic Gene Expression, Carcass Traits and Fat Deposition among Three Iberian Pig Strains Finished in Two Different Feeding SystemsGarrido, Nicolás; Izquierdo, Mercedes; Hernández-García, Francisco I.; Núñez, Yolanda; García-Torres, Susana; Benítez Yáñez, Rita María ; Padilla, José A.; Óvilo Martín, Cristinaartículo
openAccessITEA2022-Zamuz.pdf.jpg1-jun-2022Impacto del modo de transporte al matadero (mezcla o no mezcla con animales extraños) de terneros de las razas Asturiana de los Valles y Retinta en los atributos físico‑químicos y organolépticos de carne madurada. Aceptabilidad y preferencia de los consumidoresZamuz, Sol CSIC ORCID; García-Torres, Susana; de Vaca, María Cabeza; Tejerina, David; Ortiz, Alberto; Oliván, Mamen; Sierra, Verónica; Diñeiro, Yolanda; Sentandreu, Miguel Ángel; López-Pedrouso, María; Purriños, Laura; Lorenzo, José M.; Franco, Danielartículo
openAccessITEA2021-Zamuz.pdf.jpg1-dic-2021Perfil sensorial de la carne de vacuno de la raza Retinta procedente de dos sistemas de producción durante la maduraciónZamuz, Sol CSIC ORCID; García-Torres, Susana; de Vaca, María Cabeza; Tejerina, David; Ortiz, Alberto; Oliván, Mamen; Sentandreu, Miguel Ángel; López-Pedrouso, María; Purriños, Laura; Lorenzo, José M.; Franco, Danielartículo
openAccessFuente-Garcia-JProteom2019.pdf.jpg29-oct-2018Search for proteomic biomarkers related to bovine pre-slaughter stress using liquid isoelectric focusing (OFFGEL) and mass spectrometryFuente García, Claudia; Aldai, Noelia CSIC; Sentandreu, Enrique CSIC ORCID ; Oliván, Mamen; García-Torres, Susana; Franco, Daniel; Zapata, Carlos; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCIDartículo
openAccessSensory_Lopez_Art2020.pdf.jpg2020Sensory and Physicochemical Analysis of Meat from Bovine Breeds in Different Livestock Production Systems, Pre-Slaughter Handling Conditions, and Ageing TimeLópez-Pedrouso, M.; Rodríguez-Vázquez, R.; Purriños, Laura; Oliván, Mamen; García-Torres, Susana; Sentandreu, Miguel Angel CSIC ORCID; Lorenzo, José M.; Zapata, Carlos; Franco, Danielartículo