Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2017 | A comparative study of lipid composition of an undervalued crustacean (Munida spp.) captured in winter and summer | García-Soto, Bibiana; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Aplicación de hielo incluyendo conservantes naturales para la mejora de la calidad de especies marinas refrigeradas | Miranda, José M.; García-Soto, Bibiana; Quitral, Vilma; Trigo, Marcos CSIC ORCID; López, Montserrat; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2018 | Composición y aptitud tecnológica en fresco y congelado de un crustáceo de descarte (Langostilla: Munida SPP.) | García-Soto, Bibiana; Miranda, José M.; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Effect of a natural organic acid-icing system on the microbiological quality of commercially relevant chilled fish species | Sanjuás, Minia; García-Soto, Bibiana; Fuertes-Gamundi, José R.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 25-may-2011 | Effect of a two-step natural organic acid-treatment on microbial activity and lipid damage during blue whiting (Micromesistius poutassou) chilling | Sanjuás, Minia; García-Soto, Bibiana; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Fuertes-Gamundi, José R.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Effect of biodegradable film (lyophilised alga Fucus spiralis and sorbic acid) on quality properties of refrigerated megrim (Lepidorhombus whiffiagonis) | García-Soto, Bibiana; Miranda, José M.; Rodríguez-Bernaldo, Ana; Sendón, Raquel; Rodríguez-Martínez, Ana V.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Emploi de glace portant des acides organiques naturels pendant l’entreposage de poisson à bord | Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; García-Soto, Bibiana; Miranda, José M.; Trigo, Marcos CSIC ORCID; López, Montserrat; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2015 | Evaluación de metodologías avanzadas de conservación de especies marinas capturadas por la flota gallega de caladeros comunitarios | García-Soto, Bibiana | tesis doctoral |
openAccess | | 2013 | Extension of the shelf life of chilled hake (Merluccius merluccius) by a novel icing medium containing natural organic acids | García-Soto, Bibiana; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; Calo-Mata, Pilar CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2013 | Inhibition of quality loss in chilled megrim (Lepidorhombus whiffiagonis) by employing citric and lactic acid icing | García-Soto, Bibiana; Böhme, K.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2011 | Inhibition of the microbial growth in hake, megrim and angler by storage in an icing system with preservative organic acids | Sanjuás, Minia; García-Soto, Bibiana; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Fuertes-Gamundi, José R.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2013 | Mejora de la calidad en pescado capturado en Gran Sol mediante aplicación de hielo incluyendo ácidos naturales | García-Soto, Bibiana; Trigo, Marcos CSIC ORCID; Miranda, José M.; Nine, Cristina CSIC; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Potentiel des espèces Munida comme produits frais et congelés | Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID; García-Soto, Bibiana; Miranda, José M.; Trigo, Marcos CSIC ORCID; López, Montserrat; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2011 | Preservative effect of an organic acid-icing system on chilled fish lipids | García-Soto, Bibiana; Sanjuás, Minia; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Fuertes-Gamundi, José R.; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Quality changes during the frozen storage of the crustacean lobster krill (Munida spp.) | García-Soto, Bibiana; Miranda, José M.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Quality enhancement of the abundant under-valued crustacean, lobster krill (Munida spp.), during its chilled storage | García-Soto, Bibiana; Miranda, José M.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Use of citric and lactic acids in ice to enhance quality of two fish species during on-board chilled storage | García-Soto, Bibiana; Fernández-No, Inmaculada C.; Barros-Velázquez, Jorge CSIC ORCID; Aubourg, Santiago P. CSIC ORCID | artículo |