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Navegación por Autor García-Serrano, Pedro

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openAccessPostP_2020_LWT_V118_108870.pdf.jpgene-2020Effect of calcium on the preservation of green olives intended for black ripe olive processing under free-sodium chloride conditionsGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessSciTotalEnv_2021_790_148053.pdf.jpg10-oct-2021Effect of fertilisation with black table olive wastewater solutions on production and quality of tomatoes cultivated under open field conditionsSantos, Berta de los; García-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Aguado, Ana; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Hornero-Méndez, Dámaso CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2019_IFSET_V51_P73.pdf.jpg2019Enrichment in phenolic compounds of black ripe olives through nano-filtration and vacuum evaporation techniquesGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2020Influence of the type of alkali on the processing of black ripe olivesGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2020_IJFST_Influence.pdf.jpg27-jul-2020Influence of the type of calcium salt on the cation absorption and firmness of black ripe olivesGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-feb-2021Packing black ripe olives in acid conditionsRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García-Serrano, Pedro CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Packing black ripe olives in retortable pouches with different oxygen permeabilityRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García-Serrano, Pedro CSIC; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN artículo
openAccessFoodControl_2023_V145_109417.pdf.jpg1-mar-2023Physicochemical and microbiological assessment of commercial dehydrated black olivesGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Brenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Processing of table olives with KOH and characterization of the wastewaters as potential fertilizerGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessSCI.TOTAL_Envirom_2020_V746_141150.pdf.jpgdic-2020Progress on green table olive processing with KOH and wastewaters reuse for agricultural purposesGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Santos, Berta de los; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Aguado, Ana; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Re-use of partially purified iron color fixation solutions using electro-coagulation and ozonation in ripe table olive processing and packagingRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García-Serrano, Pedro CSIC; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessfoods_2022_V11_1749.pdf.jpg2022Reuse of KOH Solutions during Black Ripe Olive Processing, Effect on the Quality of the Final Product and Valorization of Wastewaters as Possible Fertilizer ProductGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN artículo
openAccessLWT_2023_V180_114681.pdf.jpg15-abr-2023Study of the processing of dehydrated black olives from oxidized black olivesGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Brenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo