English   español  

Navegación por Autor García-Escudero, E.

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 74 a 80 de 80 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2016Tempranillo blanco muestra una reducción en la viabilidad gamética que aumenta la sensibilidad ambiental del cuajado del frutoCarbonell-Bejerano, Pablo CSIC ORCID; Royo, Carolina CSIC ORCID; Baroja Hernández, Elisa CSIC ORCID; Martínez García, Juana CSIC; García-Escudero, E. CSIC; Martínez-Zapater, José M. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-jul-2017The history written in the grapevine genome: The case of Montenegrin varietiesMartínez-Zapater, José M. CSIC ORCID; Maraš, Vesna; Raičević, Jovana; Gazivoda, Anita; García-Escudero, E. CSIC; Grbić, Miodrag; Ibáñez Marcos, Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-ago-2019The intra-cultivar variability on water use efficiency at different water status as a target selection in grapevine: Influence of ambient and genotypeTortosa, Ignacio; Escalona, José Mariano CSIC ORCID; Douthe, Cyril; Pou, Alicia CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC; Toro, Guillermo; Medrano, Hipólitoartículo
openAccesssemiarid_conditions_Peregrina.pdf.jpg2014The short term influence of aboveground biomass cover crops on C sequestration and β-glucosidase in a vineyard ground under semiarid conditionsPeregrina Alonso, Fernando CSIC ORCID CVN; Pérez-Álvarez, Eva Pilar CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSICartículo
openAccessagronomy-12-01373-v2.pdf.jpg7-jun-2022Utilization of Vertical Cordon System to Improve Source-Sink Balance and Wine Aroma under Water Shortage Conditions of Maturana BlancaPuelles, Miguel CSIC ORCID CVN; Balda, Pedro CSIC; Labarga, David CSIC ORCID; Mairata, Andreu CSIC ORCID; García-Escudero, E. CSIC; Guadalupe, Zenaida CSIC ORCID; Ayestarán, Belén CSIC ORCID; Pou, Alicia CSIC ORCIDartículo
openAccessValoracion_estado.pdf.jpg2017Valoración del estado nutricional de la vidGarcía-Escudero, E. CSIC; Martín Rueda, Ignacio CSICcapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2014Variety effect on the content og glutathione in must and white winesMartínez García, Juana CSIC; López Rituerto, Eva CSIC; García-Escudero, E. CSICcomunicación de congreso