English   español  

Navegación por Autor Gamboa-Santos, Juliana

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 16 a 26 de 26 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Impact of power ultrasound on chemical and physicochemical quality indicators of strawberries dried by convectionGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Cárcel, Juan A.; García-Pérez, José V.; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessVillamiel et al Int Congress Ultrasonics Metz 2015.pdf.jpgmay-2015Impact of power ultrasound on the quality of fruits and vegetables during dehydrationVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; García-Pérez, José V.; Montilla, Antonia CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2015Impact of power ultrasound on the quality of fruits and vegetables during dehydrationVillamiel, Mar CSIC ORCID ; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Riera, Enrique CSIC ORCID; García-Pérez, José V.; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccessprocessingkineticfuroylmethyl.pdf.jpg2014Impact of processing conditions on the kinetic of vitamin C degradation and 2-furoylmethyl amino acid formation in dried strawberriesGamboa-Santos, Juliana CSIC; Megías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo
openAccessImpacto de los ultrasonidos de potencia.pdf.jpg2013Impacto de los ultrasonidos de potencia en la calidad de vegetales y frutas durante el proceso de deshidrataciónGamboa-Santos, Juliana CSICtesis doctoral
openAccessoptimisationconvectivdrying.pdf.jpg2013Optimisation of convective drying of carrots using selected processing and quality indicatorsGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Performance assessment by a response surface methodology of sliced carrots in a convective systemGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Quality indicators in carrots blanched by ultrasound techniquesGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessqualityparametersblanched.pdf.jpg2013Quality parameters in convective dehydrated carrots blanched by ultrasound and conventional treatmentGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccesssurveyfruits.pdf.jpg2014Survey of quality indicators in commercial dehydrated fruitsMegías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccessGamboa-Santos_digitalCSIC.pdf.jpg2013Vitamin C content and sensorial properties of dehydrated carrots blanched conventionally or by ultrasoundGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo